ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Απαλό δέρμα μετά το ξύρισμα

Υπάρχουν εύκολοι τρόποι για να παραμείνει το δέρμα σας απαλό και λαμπερό μετά το ξύρισμα, χωρίς να σας «τραβάει» η επιδερμίδα σας.

Χρησιμοποίησε τζελ ξυρίσματος

Το τζελ ξυρίσματος είναι ιδανικό για να ενυδατώσει και να μαλακώσει την περιοχή που θέλετε πριν το ξύρισμα και κυρίως να γίνει σωστά η δουλειά.

Έτσι το ξυράφι «γλιστράει» εύκολα και ανακόπτετε την πορεία των ανεπιθύμητων τριχών!

Ακολούθησε τη σωστή κατεύθυνση

Ξυρίζετε προς την κατεύθυνση που βγαίνουν οι τρίχες με κινήσεις προς τα κάτω όχι προς τα επάνω που είναι και ο πρώτος τρόπος που «μαθαίνουμε».

Η βασική διαφορά είναι πως αν ξυρίζετε τις τρίχες προς την κατεύθυνση που βγαίνουν τότε ελαχιστοποιείτε την πιθανότητα να «γυρίσει» η τρίχα προς τα μέσα έτσι ώστε να αυξάνεται η τριχοφυΐα.

Κάνε απολέπιση

Βοηθάει στο να μαλακώσετε το ξηρό δέρμα και συμβάλει σημαντικά στο να μην αυξηθεί η τριχοφυΐα. Η λούφα είναι ιδανική για απολέπιση αλλά και ένα απαλό body scrub για να μαλακώσει η επιδερμίδα σας στο φουλ.

Ενυδάτωση

Η ενυδάτωση παίζει τεράστιο ρόλο επίσης στην ανάπτυξη της τριχοφυΐας οπότε όσο πιο περιποιημένο έχετε το δέρμα σας τόσο το καλύτερο και για τις ανεπιθύμητες τριχούλες που αρχίζουν σιγά-σιγά να αραιώνουν.

Πηγή: neadiatrofis.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.