ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Άνθιμος κατά Σόιμπλε: “Αυτός ο άνθρωπος είναι εχθρός μας” (Βίντεο)

“Δεν είναι θαύμα που ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έδωσαν τα χέρια μέσα στην Βουλή;”

Δριμεία επίθεση κατά του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε εξαπέλυσε σήμερα το πρωί ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος, που αναφέρθηκε στις διαπραγματεύσεις της Ελλάδας στην Ευρώπη και στη στάση των Γερμανών.

«Αυτός ο άνθρωπος είναι εχθρός μας», είπε ο Παναγιώτατος Μητροπολίτης αναφερόμενος στον Γερμανό υπουργό Οικονομικών σχολιάζοντας τις χθεσινές εξελίξεις από τον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γρηγορίου Παλαμά, όπως αναφέρει το agioritikovima.

Είπε συγκεκριμένα: «Παρακολουθώ όλη μέρα τις εξελίξεις. Χθες περιμέναμε να τελειώσει το θέμα αλλά έγινε και πάλι μεταστροφή από τον Γερμανό εκπρόσωπο. Αυτός ο άνθρωπος είναι εχθρός μας. Πως και γιατί, δεν μπορούμε να το ξέρουμε, αλλά μέσα στην ψυχή μας έχουμε πάντοτε ένα βάρος με τους Γερμανούς. Δεν είναι ανάγκη να το ανανεώσουμε, έχουμε υποφέρει πολλά. Χθες, εν ψυχρώ, στη νέα προσπάθεια που ξεκίνησε πολύ ωραία με τη συνεργασία των περισσοτέρων κομμάτων και με υποχωρήσεις, φοβούμαστε ότι δε θα γίνει τίποτα γιατί δεν το θέλει ο κύριος Σόιμπλε».

Σε σχέση με την σύμπνοια των κομμάτων, είπε χαρακτηριστικά: «Δεν είναι θαύμα που ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έδωσαν τα χέρια μέσα στην Βουλή; Είναι θαύμα των προσευχομένων. Μακάρι να δώσει ο Θεός και να βρεθεί σήμερα μια λύση».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα μετά το 2:15:00…

www.kontranews.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.