ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ανταλλάσσει ένα συνδετήρα με ένα σπίτι

Ένας νεαρός άνδρας εμπνεύστηκε από την επιτυχία του καναδού blogger Kyle MacDonald, ο οποίος αντάλλαξε έναν συνδετήρα με ένα σπίτι και προσπαθεί να τον μιμηθεί.

Συγκεκριμένα ο Maksim Vorobyov ζει στο Μινσκ, την πρωτεύουσα της Λευκορωσίας και προσπαθεί να επαναλάβει το κατόρθωμα του καναδού blogger Kyle MacDonald, ο οποίος το 2005 πήρε ένα σπίτι ανταλλάσσοντάς το με έναν κόκκινο συνδετήρα. Ο MacDonald χρησιμοποίησε ένα παιδικό παιχνίδι που ονομάζεται Μεγαλύτερο και Καλύτερο στο οποίο οι νέοι ανταλλάσσουν κάτι με άλλα αντικείμενα μεγαλύτερα και πιο πολύτιμα κάθε χρόνο. Έτσι τελικά μετά από 14 ανταλλαγές ο blogger βρέθηκε με ένα σπίτι.

Εμπνευσμένος από αυτή την ιστορία, ο Maksim ξεκίνησε, επίσης, με έναν συνδετήρα που τον αντάλλαξε με ένα μενταγιόν σε σχήμα παπουτσιού, όπως είπε στην εφημερίδα  Komsomolskaya Pravda. Το κόσμημα αργότερα το αντάλλαξε με ένα στυλό και αυτό στη συνέχεια με κάτι πιο ακριβό. Οι πρώτες ανταλλαγές πραγματοποιήθηκαν με αγνώστους στο δρόμο.

Στη συνέχεια δημιούργησε μια ομάδα στο ρωσικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης Vkontakte. Εκεί η ανταλλαγή αντικειμένων έγινε πιο εύκολη, τονίζει. Ένα κόσμημα με ένα αγαλματίδιο διακοσμημένο με κρύσταλλα Swarowski, το αγαλματίδιο με τη σειρά του ανταλλάχθηκε με ένα περισκόπιο και το τελευταίο το αντάλλαξε με 5 λίτρα λαδιού κινητήρα αυτοκινήτου, το οποίο το έδωσε για ένα καλάμι ψαρέματος. Όπως τονίζει η δέκατη και τελευταία ανταλλαγή για φέτος έγινε με έναν δημοσιογράφο ο οποίος για το καλάμι του προσέφερε ένα βιβλίο με έργα του Σοβιετικού ζωγράφου Alexander Kíschenko.

O Maksim δήλωσε ότι θα δεχτεί ένα ετοιμόρροπο σπίτι οπουδήποτε και στη συνέχεια τόνισε ότι όλοι όσοι έλαβαν μέρος στο παιχνίδι θα είναι καλεσμένοι σε ένα πάρτι στο μελλοντικό του σπίτι.

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.