ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ANOSIS-UNICERT-Πανεπιστήμιο Frederick: «Πανεπιστημιακές Σπουδές και Αγορά Εργασίας»

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ANOSIS σε συνεργασία με τον Φορέα Πιστοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού UNICERT και το Πανεπιστήμιο Frederick της Κύπρου, σας προσκαλούν στην εκδήλωση με θέμα

«Πανεπιστημιακές Σπουδές και Αγορά Εργασίας», προκειμένου να σας ενημερώσουν για το σύγχρονο εργασιακό τοπίο και τις προϋποθέσεις εξασφάλισης μιας δυναμικής θέσης στην αγορά εργασίας.

Σε ένα κόσμο διαρκώς μεταβαλλόμενο, όπου η επιτυχημένη επιλογή στην  εργασία απαιτεί πλουραλιστική αντιμετώπιση και εκσυγχρονισμό, ο Εκπαιδευτικός όμιλος ANOSIS, σε συνεργασία με καταξιωμένους εκπαιδευτικούς φορείς,  σας προσφέρει το κλειδί της επιτυχίας μέσα από ένα ισχυρό πλέγμα επιλογών, διαμορφωμένων σε  απόλυτη συστοιχία με τις απαιτήσεις των ευρωπαϊκών προδιαγραφών  και απόλυτα αναγνωρισμένων και ισότιμων με τα Ελληνικά Πανεπιστήμια και τον ΔΟΑΤΑΠ.

Μετρώντας στο ενεργητικό του 20 χρόνια διαρκούς επαγγελματικής εμπειρίας, ενημέρωσης και αδιάκοπης ανατροφοδότησης σε ζητήματα εκπαίδευσης και εξειδικευμένης γνώσης  , ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ANOSIS δηλώνει και φέτος την παρουσία του προσφέροντάς σας ενημέρωση , γνώση και  δυναμική προοπτική σε θέματα Σπουδών και Εργασίας και εξασφαλίζοντάς σας μία ενδιαφέρουσα επαγγελματική προοπτική στον σύγχρονο εργασιακό ορίζοντα.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών του Πανεπιστημίου FREDERICK της Κύπρου καθώς και η δυνατότητα για σπουδές εξ αποστάσεως από τη Ρόδο ή οποιοδήποτε νησί της Δωδεκανήσου,  από τον κ. Κλέαρχο Χαραλάμπους, Γενικό Διευθυντή του Γραφείου Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Frederick στην Ελλάδα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου στη Ρόδο (Πλατεία Κύπρου -Γρηγορίου Λαμπράκη 8) την Πέμπτη , 7 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα έξι και μισή το απόγευμα (6:30μμ).

Η εκδήλωση γίνεται με την ευγενική στήριξη του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου.

Δωρεάν είσοδος για όλους.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ANOSIS στο 2241078924.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.