ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

AnnaLynne McCord: Το καυτό της Nip Slip

Το σέξι κορίτσι επέλεξε να φορέσει ένα κόκκινο μίνι φόρεμα που άφηνε ελάχιστα στη φαντασία, χωρίς σουτιέν από μέσα, κάτι που δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει

Για δείπνο στο γνωστό εστιατόριο “Craig” του Δυτικού Hollywood πήγε αυτές τις μέρες η 27χρονη εντυπωσιακή ηθοποιός AnnaLynne McCord και έπεσαν όλοι να τη φάνε. Το σέξι κορίτσι επέλεξε να φορέσει ένα κόκκινο μίνι φόρεμα που άφηνε ελάχιστα στη φαντασία, χωρίς σουτιέν από μέσα, κάτι που δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει. Κάποια λοιπόν στιγμή που περπατούσε πλησιάζοντας στο εστιατόριο, σε μια απρόσεκτη κίνησή της φάνηκε το στήθος της. Οι φωτογράφοι φυσικά δεν έχασαν ευκαιρία και οι συγκεκριμένες φωτογραφίες κάνουν το γύρο του διαδικτύου με ιδιαίτερα καυστικά σχόλια.
 

Η σέξι ξανθιά από την Ατλάντα έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της, το 2007, σε 12 επεισόδια της δημοφιλούς αμερικανικής σειράς «Nip/Tuck». Ένα χρόνο μετά εμφανίστηκε στην επίσης δημοφιλή σειρά «90210» όπου έπαιξε για 5 χρόνια (από το 2008 μέχρι το 2013) τη Naomi Clark και προτάθηκε για το βραβείο Teen Choice Award.


protothema.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.