ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ & ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ στη ΡΟΔΟ – Χορηγός Επικοινωνίας www.allaksogolies.gr

 Ένα ή κανένα .. η συναυλία για όλους !! Το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός του καλοκαιριού !!

 Παρασκευή 11 Ιουλίου, ώρα 21:30

ΓΗΠΕΔΟ ΔΙΑΓΟΡΑ

 ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ – ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ

 Μια μουσική παράσταση για όλους !! ένα μουσικό φαινόμενο που αποτελεί πρόκληση για το κοινό.. Οι δύο κορυφαίοι ερμηνευτές η ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ και ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ έχουν κερδίσει την αγάπη του κόσμου από τα πρώτα τους βήματα, σημειώνοντας μεγάλες επιτυχίες .

 Συναντιούνται στην ίδια σκηνή για να παρουσιάσουν ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι , καταφέρνοντας να ανατρέψουν για ακόμη μια φορά τα προγνωστικά, ψυχαγωγώντας και διασκεδάζοντας το κοινό με ένα θέαμα αξιώσεων.

Ένα Μουσικό Υπερθέαμα, που κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις στο Pantheon Theatre στην Αθήνα, μια συναυλία που δεν πρέπει να χάσει κανείς,  θα ταξιδέψει σε τέσσερεις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας και στην Κύπρο το φετινό καλοκαίρι.

 

 Πρώτη στάση: η πόλη της Θεσσαλονίκης όπου η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Ιουλίου στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης. Επόμενη πόλη το Ηράκλειο Κρήτης την Δευτέρα 7 Ιουλίου στο Παγκρήτιο Στάδιο, , στην Πάτρα την Δευτέρα 14 Ιουλίου στο Παμπελοπονησσιακό Στάδιο, και στην Κύπρο στο Στάδιο Γ.Σ.Π στην Λευκωσία την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου.

 

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ – ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ. Ένα ή Κανένα: η πιο επιτυχημένη μουσικοθεατρική παράσταση της χρονιάς εξελίσσεται σε μια συναυλία μοναδική! Να είστε όλοι εκεί!

 Info:

 Ώρα έναρξης 9.30 μ.μ. Οι πόρτες για το κοινό θα ανοίξουν στις 7.30 μ.μ.

 Προπώληση εισιτηρίων :

Tickethour και από τα ακόλουθα σημεία

 ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

ΚΟΥΚΟΣ/XMUSICLAND/MANUEL MUSIC CENTER/MICKELO-COLORADO/ M.ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΦΙΣΕΣ/ ΕΝΕΚΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΡΟΔΟΥ/ΕΝΕΚΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ/MILOU ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΚΟ/ΚΙΟΣΚΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΙΑΓΟΡΑ/ ΚΙΟΣΚΙ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΥΠΡΟΥ/ PEARL HOTEL/ RODOS PALACE/ ΔΟΥΚΑΣ MINI MARKET-PRESS POINT/Ο ΠΡΑΜΑΤΕΥΤΗΣ/ ΒΙΒΛΙΟΧΑΡΤΟΠΩΛΕΙΟ ‘Η ΠΗΓΗ’

 Τιμές εισιτηρίων :

  • Εισιτήρια προσφοράς 10€ –
  • 12€ – 15€

Vissi-Remos

allaksogolies.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.