ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Angelina Jolie: Βόλτες με τα παιδιά της και τον Brad στο Λονδίνο, μετά το ταξίδι στην Ελλάδα! [Photos]

Μετά το ταξίδι στην Ελλάδα και τη συνάντηση με τους πρόσφυγες στον Πειραιά, τονΕλαιώνα και τη Λέσβο, η Angelina Jolie επέστρεψε στη βάση της και την οικογένειά της. Η Χολιγουντιανή σταρ που βρέθηκε στη χώρα μας ως Πρέσβειρα Καλής Θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες και υποσχέθηκε πως θα επιστρέψει το καλοκαίρι για διακοπές με την οικογένειά της, έχει επιστρέψει από την Πέμπτη στην Αγγλία όπου μένει πια μόνιμα με την οικογένειά της.

Με αφορμή τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Brad Pitt, όλη η οικογένεια θα μείνει για λίγους μήνες στην Ευρώπη και έχει νοικιάσει και πολυτελέστατη οικία για τη διαμονή της. Το ζευγάρι, μάλιστα, παρά το φορτωμένο πρόγραμμά του βρίσκει πάντα χρόνο για τα έξι παιδιά του και απολαμβάνει την κάθε στιγμή οικογενειακής ευτυχίας που έχει.

Ο φωτογραφικός φακός της Daily Mail, τους απαθανάτισε το μεσημέρι του Σαββάτου, σε έναν από τους πιο trendy και γνωστούς εμπορικούς δρόμους του Λονδίνου να κάνουν τη βόλτα και τις αγορές τους. Μαζί με τον Brad και την Angelina ήταν και τα πέντε από τα έξι παιδιά τους: ο 14χρονος Maddox (που έχει υιοθετήσει το δικό του hair look), ο 12χρονος Pax, η 11χρονη Zahara, η 9χρονη Shiloh και η 7χρονη Vivienne – έλειπε ο δίδυμος αδελφός της Knox – που έδειχναν να διασκεδάζουν πολύ.

Όλοι μαζί (στην παρέα τους ήταν και δυο φίλοι των παιδιών τους) έκαναν τη βόλτα τους στον εμπορικό δρόμο Portobello και βρέθηκαν στην καρδιά του Notting Hill.

tlife.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.