ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ανέκδοτο: Το…γλίστρημα

Κάποτε σ ένα μεγάλο χωριό , τοποθετήθηκε ένας εξομολόγος . Άρχισε να εξομολογεί , όπως γίνεται . Μερικές γυναίκες όμως , όταν τις ρωτούσε τι έκαναν , αφού του έλεγαν διάφορα , έφταναν και στο αν απάτησαν τον άντρα τους . Όχι μόνο δεν είχαν καθόλου τακτ , αλλά του το έλεγαν και τελείως καθαρά .

Ο ξομολόγος ίδρωνε και ξεΐδρωνε και προσπαθούσε να τις συνετίσει . Εκείνες συνέχιζαν . Αποφάσισε να τις παρακαλέσει , αντί για την συγκεκριμένη λέξη που τον σοκάριζε να λένε την λέξη  «γλίστρησα» . Αυτός θα καταλάβαινε τι είχε γίνει .

Σιγά σιγά , η λέξη γλίστρησα είχε αποκτήσει στο συγκεκριμένο χωριό την έννοια του «έκανα έρωτα» . Κάτι που το είχαν μάθει και όλοι οι άντρες .

Μέχρι εδώ καλά . Όμως , ο συγκεκριμένος ξομολόγος μετατέθηκε από το χωριό και σε λίγες μέρες τον αντικατέστησε άλλος . Ξεκίνησε ο καινούριος τη δουλειά του και με κατάπληξη άκουγε τις γυναίκες να του λένε πως   «γλίστρησαν».

-«Και τι με νοιάζει εμένα ;» έλεγε μέσα του.

Το κακό όμως συνεχιζόταν , όποτε ο ξομολόγος , μια και δυο , ξεκίνησε και βρήκε τον πρόεδρο του χωριού.

– Δε μου λες πρόεδρε , του είπε . Γιατί δεν φτιάχνεις τους δρόμους και γλιστράνε οι γυναίκες ;  Ξέρεις ότι μου κάνουν παράπονα κάθε μέρα ;

Ο πρόεδρος , μυημένος στο τι εννοούσαν οι γυναίκες άρχισε να γελάει τρανταχτά και ο εξομολόγος αφού περίμενε υπομονετικά να τελειώσει το γέλιο του του είπε :

– Δεν καταλαβαίνω πού βρίσκεις το αστείο πρόεδρε . Εγώ μιλάω σοβαρά και πρόσεχε , γιατί θα σου φέρουν την προεδρίνα καμία μέρα με σπασμένα κόκαλα . Τρεις φορές γλίστρησε αυτήν την εβδομάδα….

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.