ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

«Ανέβασε» ερωτικά βίντεο και φωτογραφίες της πρώην του στο Διαδίκτυο

Σε βάρος του 44χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, εξύβριση και απειλές κατ’ εξακολούθηση

Ερωτικές φωτογραφίες και βίντεο με ερωτικές στιγμές του με μια 43χρονη «ανέβασε» στο διαδίκτυο ένας 44χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, εξύβριση και απειλές κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 43χρονης, ο δράστης που ήταν πρώην σύντροφός της, κατείχε χωρίς την συναίνεση της, υλικό ερωτικών τους στιγμών, για το οποίο την απειλούσε συνεχώς ότι θα το αναρτήσει στο διαδίκτυο. Ο δράστης είχε προμηθευτεί συσκευή εικονοληψίας και κατέγραφε τις προσωπικές τους στιγμές, χωρίς αυτή να το γνωρίζει. Μάλιστα, μέρος του οπτικοακουστικού υλικού, το δημοσίευσε χωρίς την έγκριση της, σε γνωστή σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε έρευνα που έγινε σήμερα το πρωί παρουσία εισαγγελέα στο σπίτι του 44χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και κινητό τηλέφωνο, στα οποία ήταν αποθηκευμένα σε ψηφιακή μορφή, εικόνες και βίντεο της 43χρονης. 

Το υλικό θα αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακές εξετάσεις.

www.protothema.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.