ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Άννα Ανδριανού: «Χώρισα γιατί υπήρχε η προοπτική τρίτου προσώπου»

Η Άννα Ανδριανού σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε τον λόγο που χώρισε από προηγούμενο γάμο της.

Έχεις παντρευτεί τρεις φορές. Τώρα, στον τρίτο σου γάμο με τον Γιάννη Μπότση, τι διαφορές παρατηρείς στον εαυτό σου;

Δεν έχω καμία σχέση με το πώς ήμουν. Νομίζω ότι δεν θα είχα καν γνωρίσει τον Γιάννη, αν δεν είχα κάνει αυτή τη δουλειά με τον εαυτό μου. Οι άνθρωποι που ερωτευόμαστε κάθε φορά αντιπροσωπεύουν αυτό που είμαστε στη συγκεκριμένη περίοδο της ζωής μας. Ο Γιάννης είναι ένας βαθιά συναισθηματικός άνθρωπος. Πιστεύω ότι αν τον είχα γνωρίσει σε μία άλλη στιγμή, ενδεχομένως όλη αυτή η αγάπη που μου έχει να με είχε τρομάξει. Ξέρεις το πιο δύσκολο δεν είναι να αγαπάμε τον άλλο, αλλά να τον αφήσουμε να μας αγαπήσει. Για να γίνει αυτό πρέπει . προηγουμένου να μάθεις να αγαπάς τον εαυτό σου και να τον αποδεχτείς γι’ αυτό που είναι.

Έχεις πει ότι σε έναν από τους γάμους σου πήρες πολύ γρήγορα την απόφαση να χωρίσεις. Τι σε οδήγησε εκεί;

Μπροστά στην προοπτική να υπάρξει ένα τρίτο πρόσωπο, το οποίο δεν είχε έρθει ακόμα, θεώρησα ότι αυτή η ιστορία δεν έχει να πάει παραπέρα και έτσι αποφάσισα να το τελειώσω.

Δεν σε απάτησε;

Η απάτη ξεκινάει από το μυαλό και την καρδιά μας. Και αυτή η απάτη είναι χειρότερη. Για μένα είναι πολύ πιο δύσκολο να δεχτώ ότι ο άλλος ερωτεύεται μία άλλη γυναίκα, παρά ότι είχε μία περιπέτεια μιας νύχτας Πάντα πίστευα, ίσως επειδή είχα παραδείγματα μέσα από την οικογένεια μου, πως όταν η συνοχή που υπάρχει μέσα σε ένα ζευγάρι σπάσει, τότε η σχέση ουσιαστικά έχει χαλάσει, ή τουλάχιστον δεν είναι έτσι όπως τη θέλω εγώ. Η σχέση σε έναν γάμο πρέπει να είναι ερωτική. Αν είναι να είμαστε αδελφάκια, προτιμώ να μείνουμε φίλοι.

gossip-tv.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.