ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Αναχαίτιση Τουρκικού Ελικοπτέρου από Μαχητικό F-16 στο Αιγαίο!

Τουρκικό Ελικόπτερο που απονηώθηκε από Τουρκικό Πολεμικό αναχαιτίστηκε απο Ελληνικό Μαχητικό  F-16  απο το νησί της Σκύρου που περιπολούσε στην περιοχή ανάμεσα στα νησιά της Σάμου και της ΚΩ!

Στην Περιοχή επιχειρούσε Ελληνικό Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας και πλωτά Mέσα του Λιμενικού Σώματος για τον εντοπισμό ναυαγού στην συγκεκριμένη θαλάσσια Περιοχή !

Με ΝΟΤΑΜ  η Τουρκία απαίτησε  να   έχει την αρμοδιότητα για την έρευνα και διάσωση στην περιοχή και κάλεσε τους συμμετέχοντας στην επιχείρηση να αναφέρουν στο Τουρκικό Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης.

 Στην Περιοχή επιχειρούσαν μόνο Ελληνικά Μέσα  και δεν δόθηκε καμιά απολύτως σημασία στις Τουρκικές προσπάθειες να εμπλακούν στην Έρευνα και την Διάσωση !

Στα Θαλάσσια Στενά εμφανίστηκε Τουρκικό Ελικόπτερο που απονηώθηκε απο Φρεγάτα …Την ώρα που επιχείρησε να εισβάλει στο FIR Αθηνών Ελληνικό Μαχητικό  F-16 πέταξε χαμηλά κόβοντας της όρεξη του Τούρκικου για Ταρζανιές !

Το Τούρκικο αμέσως μετά την εμφάνιση του Ελληνικού Μαχητικού την έκανε απο την περιοχή με ελιγμούς !!!

Το Ελληνικό Μαχητικό είχε απογειωθεί απο το Αεροδρόμιο της Σκύρου και αποτελούσε Περιπολία που το ΑΤΑ είχε προνοήσει να έχει  Μαχητικά στην Περιοχή για παν ενδεχόμενο !

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.