ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ανατριχιαστικό βίντεο: Πύθωνας τρώει ολόκληρη κατσίκα

Δείτε καρέ καρέ το τεράστιο ερπετό να καταπίνει βασανιστικά αργά μία άτυχη κατσίκα. ΠΡΟΣΟΧΗ. ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ
 

Ο φωτογράφος Roni Choudhury περπατούσε κοντά στο δάσος Sonakhali, στο χωριό  Garkhuta στη Δυτική Βεγγάλη της Ινδίας, όταν έπεσε πάνω σε ένα απίστευτο θέαμα, έναν γιγαντιαίο πύθωνα να καταβροχθίζει μια ολόκληρη κατσίκα.

“Ήταν ένα από τα πιο εντυπωσιακά πράγματα που έχω δει ποτέ στη ζωή μου” είπε ο ίδιος. “Πρόκειται για έναν νεαρό σε ηλικία πύθωνα με μήκος περίπου τρία μέτρα”, πρόσθεσε.

Ο Choudhury έμεινε για μια ολόκληρη ώρα στο σημείο, να παρακολουθεί το γιγαντιαίο ερπετό να καταπίνει αργά και βασανιστικά το άτυχο ζώο.

“Από ό,τι μου είπαν οι χωρικοί που ήταν μαζεμένοι, του πήρε 4 ολόκληρες για να ολοκληρώσει το γεύμα του. Έφαγε ολόκληρη τη κατσίκα και αποχώρησε χωρίς κανέναν πρόβλημα, Σύρθηκε προς τους κοντινούς θάμνους κι εξαφανίστηκε”.

Το περιστατικό προκάλεσε μεγάλη ανησυχία στους κατοίκους της περιοχής, καθώς συνέβη στην είσοδο του χωριού και όχι κάπου βαθιά στο δάσος Sonakhali

“Το θύμα θα μπορούσε πολύ εύκολα να είναι κι ένα παιδί” επεσήμανε ο δασοφύλακας Vidyut Sarkar.

“Είναι εξαιρετικά σπάνιο ένας πύθωνας να απομακρύνεται από το δάσος προς αναζήτηση τροφής. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Είναι εξαιρετικά ανησυχητικό” πρόσθεσε.

news247.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.