ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ανατριχιαστικό ατύχημα με ακροβάτισσα του «Cirque du Soleil» – Έπεσε με το κεφάλι στο έδαφος

«Βουτιά» από ύψος 5 μέτρων, ενώ εκτελούσε το πρόγραμμά της στους κρίκους  – Τις επόμενες ημέρες η άτυχη κοπέλα, όπως όλα δείχνουν θα βγει νικήτρια από την περιπέτεια αυτή και αναμένεται να βγει από το νοσοκομείο

Cirque du Soleil. Ίσως, το πιο διάσημο τσίρκο του κόσμου, φημισμένο για τις παραστάσεις του. Δυστυχώς, ένα τρομακτικό και θλιβερό περιστατικό συγκλονίζει τον καλλιτεχνικό κόσμο και όλους τους θαυμαστές. 

Γυμνάστρια και ακροβάτισσα του Cirque du Soleil, έπεσε από μεγάλο ύψος κατά τη διάρκεια της απογευματινής παράστασης στο Μπρισμπέιν της Αυστραλίας το απόγευμα της Κυριακής.  

Η 35χρονη Lisa Skinner, τρεις φορές Ολυμπιονίκης με την Αυστραλία, έπεσε από τους κρίκους από ύψος 5 μέτρων ενώ εκτελούσε το πρόγραμμά της και νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση. 

Το παραϊατρικό προσωπικό έσπευσε στο πλευρό της και διαπίστωσε ότι είχε τις αισθήσεις της ενώ δεν φαινόταν να έχει σημάδια από τραυματισμό. 

Τις επόμενες ημέρες η άτυχη κοπέλα, όπως όλα δείχνουν θα βγει νικήτρια από την περιπέτεια αυτή και αναμένεται να βγει από το νοσοκομείο.  

Η Lisa Maree Skinner, είχε αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς του  1996, του 2000 και του 2004. 

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.