ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Αναρχικοί διώχνουν εμπόρους ναρκωτικών από την πλατεία Εξαρχείων ! [Video]

Ομάδα του αντιεξουσιαστικού χώρου κυνήγησε την περασμένη Παρασκευή εμπόρους ναρκωτικών και τους απομάκρυνε από την πλατεία Εξαρχείων.

Η ομάδα, που υπογράφει με το όνομα «Σύντροφοι/ισσες ενάντια στις μαφίες» ανέβασε το σχετικό βίντεο στο Youtube και στην περιγραφή αναφέρει:

«Απέναντι στους σχεδιασμούς για τη μετατροπή της πλατείας Εξαρχείων σε πεδίο ελέγχου, κατανάλωσης και ναρκεμπορίου, Αναρχικοί και Κομμουνιστές κινηθήκαμε οργανωμένα και συλλογικά αντιπαρατιθέμενοι έμπρακτα στη δραστηριότητα των εμπόρων ναρκωτικών. Δραστηριότητα η οποία συνεχιζόταν παρα τις διακηρύξεις του υπουργού Προ.Πο στην πλατεία Εξαρχείων έως και σήμερα. Σε έναν κόσμο που προτάσσει το κέρδος και τον έλεγχο ως “αξίες”, δεν χωρούν αυταπάτες.

Μόνο οι αγώνες μας, οι αγώνες ενάντια στην εξαθλίωση και την υποταγή, μπορούν πραγματικά να απελευθερώσουν εδάφη, για να ανθίσει η κοινωνική αυτοοργάνωση και η ταξική αλληλεγγύη. Αυτοί οι αγώνες είναι το μόνο εμπόδιο ενάντια στην κρατική επιβολή, την καπιταλιστική βαρβαρότητα και τις ναρκομαφίες που αποτελούν υποπροϊόντα τους.

Σήμερα 9 Σεπτεμβρίου εισβάλαμε αιφνιδιαστικά και στοχευμένα στην πλατεία Εξαρχείων, εντοπίσαμε εμπόρους ναρκωτικών και τους δόθηκε το μήνυμα που τους αρμόζει»

newsit.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.