ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Άναψε φωτιές η Ρωσίδα με το υπέροχο κορμί που έκανε στριπτίζ σε διυλιστήριο πετρελαίου

Το βίντεο βγήκε στο διαδίκτυο. Η ίδια λέει ότι γύρισε διαφημιστικό για το διυλιστήριο, η εταιρία όμως το αρνείται κατηγορηματικά.

Η ξανθιά καλλίγραμμη Ρωσίδα, έχει υπέροχο κορμί και αποφάσισε να κάνει ένα στριπτίζ σαν διαφημιστικό για το διυλιστήριο πετρελαίου Antipinsky που βρίσκεται στην πόλη Tyumen.

Η 26χρονη Julia Milshteyn, λοιπόν φόρεσε τη στολή εργασίας και το κράνος προστασίας του φίλου της ο οποίος είναι εργαζόμενος στο διυλιστήριο, έβγαλε το σουτιέν, φόρεσε ένα κόκκινο «παρτό» εσώρουχο που αναδείκνυε τα τέλεια οπίσθια της και ξεκίνησε να κάνει στριπτίζ και να χορεύει αισθησιακά στο γκαράζ των αυτοκινήτων του διυλιστηρίου.

Κάποιος με κάμερα και με επαγγελματικές λήψεις τραβούσε την 26χρονη καθώς λικνιζόταν αισθησιακά και σε κάθε της κίνηση πετούσε και από ένα ρούχο αποκαλύπτοντας, το θεσπέσιο και ηδονικό κορμί της.

Όταν το βίντεο διέρρευσε η ίδια είπε πως πρόκειται για ένα εορταστικό βίντεο με αφορμή τα 11 χρόνια λειτουργίας του εργοστασίου. Η διοίκηση του εργοστασίου αρνήθηκε ότι είχε οποιαδήποτε ανάμειξη με το θέμα και τόνισε πως δεν γνώριζε το παραμικρό: «Δεν είναι επίσημο βίντεο της επιχείρησης μας και δεν έχουμε καμία σχέση. Δεν το οργανώσαμε εμείς και φυσικά δεν πρόκειται για διαφημιστικό κόλπο» τόνισε ο διευθυντής του διυλιστηρίου.

Η Julia Milshteyn, πάντως όταν τελειώνει το βίντεο γράφει: «Από την Γιούλια με αγάπη» και αργότερα δήλωσε πως έκανε ότι έκανε για να ευχαριστήσει και να συγχαρεί η ίδια με τον τρόπο της, τους εργαζόμενους του διυλιστηρίου που εργάζονται ακούραστα εκεί επί 11 χρόνια.

 

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.