ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ανακοίνωση του υποψηφίου Προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε. κ Παύλου Μπακίρη μετά το πέρας των εσωκομματικών εκλογών της Νέας Δημοκρατίας

  • Η επιτυχής ολοκλήρωση της πρώτης φάσης των εσωκομματικών εκλογών της 3ης Απριλίου της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Δωδεκανήσου, επιβεβαιώνει την ενότητα και την αγωνιστικότητα όλων των μελών μας.

Η μαζική συμμετοχή των Νεοδημοκρατών και Νεοδημοκρατισών, αποτελεί παρακαταθήκη ότι η παράταξη μας αποτελεί την μοναδική πολιτική δύναμη που μπορεί να επαναφέρει τον τόπο μας σε τροχιά προοπτικής, ασφάλειας και ευημερίας.

Σήμερα δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές  αλλά μόνο κοινοί εθνικά επωφελείς στόχοι που εκφράζονται από τη  μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη μας.

Για το λόγο αυτό θα ήθελα να συγχαρώ όλους όσους έλαβαν μέρος στην εκλογική διαδικασία είτε ως υποψήφιοι, είτε ως μέλη εφορευτικών και οργανωτικών επιτροπών αλλά κυρίως όλα τα μέλη μας που προσήλθαν στις κάλπες ως ψηφοφόροι.

Τα νέο-εκλεγμένα μέλη και Πρόεδροι των τοπικών επιτροπών καθώς και οι σύνεδροι,  είμαι βέβαιος ότι θα  αξιοποιήσουν και θα τιμήσουν την εντολή που έλαβαν από την εκλογική μας βάση. 

Είμαι σίγουρος ότι  διαθέτουμε το στελεχιακό δυναμικό για θα εκφράσουμε με πολιτικούς όρους, το καθολικό αίτημα της κοινωνίας για ανατροπή της πλέον επικίνδυνης κυβέρνησης της μεταπολίτευσης.

Πυλώνας σε αυτή τη διαδικασία με κεντρικό, συντονιστικό και καθοδηγητικό ρόλο θα είναι  η ΝΟ.Δ.Ε Δωδεκανήσου υπό τον νέο Πρόεδρο και τα νέα μέλη της.

Σε αυτή την κοινή προσπάθεια θέτω τον εαυτό μου, στην κρίση των στελεχών μας από όλα τα νησιά και τους ζητώ με καθαρό λόγο και θέσεις  να μου εμπιστευτούν τον κρίσιμο ρόλο του Προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε. Δωδεκανήσου.

Η μαζική συμμετοχή δεν εγγυάται μόνο την γνήσια δημοκρατική αντιπροσώπευση αλλά ενδυναμώνει πολιτικά την ΝΟ.Δ.Ε. Δωδεκανήσου.

Καλώ λοιπόν τα μέλη μας, να προσέλθουν εκ νέου την Τετάρτη και ώρα 16:00-20:00 στις κάλπες προκειμένου να εκλέξουν τους υπεύθυνους θεματικών τομέων της ΝΟ.Δ.Ε Δωδεκανήσου.

 

                                                Με τιμή

                                     Παυλος Μπακίρης

 

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.