ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ανακοίνωση του Φοίβου Κρεμαστής για Φελεγκάκη και μήνυμα για τις άλλες ομάδες

“Το Δ.Σ. του Φοίβου Κρεμαστής είναι υποχρεωμένο να απαντήσει και να ξεκαθαρίσει την θέση του με σχετικό δημοσίευμα που αφορά τον Στέργιο Φελεγκάκη και την δήθεν επιστροφή στο σπίτι του, που επί 3 χρόνια υπηρέτησε με ήθος τον Φοίβο, ότι είναι ακόμα παίκτης της ομάδας μας αφού είναι σε ισχύ η ανανέωση συνεργασίας μεταξύ μας.
Το δημοσίευμα λοιπόν είναι αναληθές και στο εξής παρακαλούμε όλα τα ΜΜΕ όταν πρόκειται για μετακίνηση παικτών από και προς τον Φοίβο, να επαληθεύουν μέσω του Εκπροσώπου Τύπου ή να στέκονται σε επίσημη ανακοίνωση του Δ.Σ. του Συλλόγου. Όλα τα υπόλοιπα είναι αναλήθειες που σκοπό έχουν να πλήξουν το κύρος της ομάδας και να γεμίσουν ανασφάλειες τον κόσμο της Κρεμαστής.
Τέλος όποια ομάδα θέλει να αποκτήσει τον Φελεγκάκη και οποιονδήποτε άλλο παίκτη του Φοίβου πρώτα θα έρθει σε συμφωνία με την ομάδα μας για να παραχωρηθεί το δελτίο του ποδοσφαιριστή.
Είμαστε σίγουροι ότι όπως τιμήσαμε τον Φελεγκάκη κι εκείνος θα τιμήσει τον λόγο του για ανανέωση συνεργασίας με την ομάδα μας, τιμώντας και το Δ.Σ. και όλο τον κόσμο της Κρεμαστής.
Υ.Γ. Η αθέτηση συμφωνίας έχει πάντα το ανάλογο αντίτιμο.”
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Γ.Σμαραγδιός
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.