ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας των iPhones 6s στην Ελλάδα

Η Apple ανακοίνωσε την ημερομηνία έναρξης των πωλήσεων των νέων iPhone 6s στο επόμενο κύμα χωρών, μετά το ντεμπούτο της συσκευής την προηγούμενη Παρασκευή.

Στο επόμενο κύμα χωρών βρίσκεται και η Ελλάδα και η πώληση των νέων iPhone 6s και iPhone 6s Plus ξεκινά στις 9 Οκτωβρίου. Πάνω από 40 χώρες περιλαμβάνονται στη δεύτερη φάση διάθεσης των προηγμένων smartphones, μεταξύ των οποίων είναι και η Αυστρία, η Βουλγαρία, η Κροατία, η Ρωσία και η Ιταλία.

Σύμφωνα μάλιστα με την Apple, τα νέα iPhones θα γίνουν διαθέσιμα σε πάνω από 130 χώρες μέχρι το τέλος του έτους.

Επιπλέον, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι 3 μέρες μετά το λανσάρισμα των δύο νέων συσκευών, σημειώθηκε νέο ρεκόρ πωλήσεων, καθώς αγοράστηκαν ήδη πάνω από 13 εκατ. iPhone 6s και iPhone 6s Plus!

«Οι πωλήσεις για τα iPhone 6s και iPhone 6s Plus είναι πρωτοφανείς, διαλύοντας όλες τις προηγούμενες πωλήσεις του πρώτου Σαββατοκύριακου στην ιστορία της Apple», δήλωσε ο CEO της εταιρείας, Tim Cook. «Το feedback από τους πελάτες είναι απίστευτο και λατρεύουν το 3D Touch και το Live Photos και ανυπομονούμε να φέρουμε τα iPhone 6s και iPhone 6s Plus σε πελάτες περισσότερων χωρών στις 9 Οκτωβρίου», συμπλήρωσε.

newsbeast.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.