ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Aναβολή στην απολογία του Ολυμπιακού!

Μετά από διακοπή και διάσκεψη περίπου 30 λεπτών, αποφασίστηκε από την Πειθαρχική της ΕΠΟ αναβολή για την Παρασκευή (14.00) για όλες τις υποθέσεις που αφορούν τον Ολυμπιακό, ο οποίος είχε έντονα παράπονα. Ζήτησε επιπλέον καταθέσεις ο ΠΑΟΚ, του οποίου το αίτημα ήταν εκπρόθεσμο.

 Τελικά οριστική αναβολή δόθηκε σε όλα τα θέματα που αφορούν στον Ολυμπιακό, καθώς και για την πρόσθετη παρέμβαση του ΠΑΟΚ, για την οποία τελικά δεν λήφθηκε κάποια απόφαση. 

 
Η διαδικασία ξεκίνησε χθες και αφού ολοκληρώθηκε το πρώτο σκέλος της απολογίας του Ολυμπιακού, σταμάτησε ώστε να εκδικαστεί και αίτηση του ΠΑΟΚ. Η διακοπή κράτησε περίπου 30 λεπτά και τελικά αποφασίστηκε να υπάρξει αναβολή για σήμερα.

ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ

Από τον Ολυμπιακό βρέθηκαν στον χώρο εκδίκασης εκτός από τον δικηγόρο Αργύρη Λίβα και οι Σάββας Θεοδωρίδης, Κώστας Καραπαπάς και Γιάννης Βρέντζος. «Για εμάς έπρεπε να δικαστεί τώρα δεν θέλουμε να το τραβήξουμε άλλο όλο αυτό. Εμείς κάναμε όλη τη διαδικασία που έπρεπε για να είμαστε έννομοι και σωστοί απέναντί σας. Βλέπουμε ότι βαλλόμαστε από παντού, μας χτυπάνε με όλα αυτά που γράφονται. Βλέπετε ότι η διαδικασία είναι live και την παρακολουθούν δημοσιογράφοι, είμαστε παραπονούμενοι 100% και από το πως σερνόμαστε και από το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ παραμένει στη διαδικασία. Ζητάμε να δικαστεί σήμερα η υπόθεση», τόνισε ο Αργύρης Λίβας. Ο ΠΑΟΚ εκπροσωπήθηκε από τους κυρίους Μαυρομάτη και Μπίρδα.

Νωρίτερα, ο κύριος Λίβας είχε δηλώσει; «H ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε την πρόσθετη παρέμβαση σε λιγότερες από τις 24 ώρες που προβλέπει ο κανονισμός. Όπως είναι διαμορφωμένες η κλήση και η δίωξη, εκτιμούμε ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν έχει να προσφέρει κάτι. Δεν ήταν παρών και δεν νομιμοποιείται να ασκήσει πρόσθετη παρέμβαση», σχετικά με την πρόσθετη παρέμβαση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

 «Μετα τις 16:00 πληροφορηθήκαμε την δίωξη. Στις 19:02 χθες το απόγευμα αποστείλαμε το αίτημα. Με δίκη σας απόφαση έγινε σύντμηση της προθεσμίας για κατάθεση της αίτησης του ΠΑΟΚ. Επικουρικά εμείς θέλουμε να παρέμβουμε αλλά αν κατά την κρίση σας είναι απαγορευτικό το 24ωρο, ο ΠΑΟΚ θα υποβάλλει αίτημα αναβολής της δίκης μέχρι τις 19:00 ώστε να συμπληρωθεί το 24ωρο», απάντησε ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, κύριος Μαυρομάτης. Επί της διαδικασίας πάντως αναφέρθηκε το εκπρόθεσμο του αιτήματος του ΠΑΟΚ.

ΖΗΤΗΣΕ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ Ο ΠΑΟΚ

Ο παρατηρητής της αναμέτρησης ΑΕΚ – Ολυμπιακός, Θεμιστοκλής Βαλσάμης απολογήθηκε με υπόμνημα, όμως ο ΠΑΟΚ έχει ζητήσει να καταθέσει και ο παρατηρητής Λασκαράκης, που σύμφωνα με τις εκθέσεις του έγινε λεκτική επίθεση και απώθηση. Επίσης έχει ζητήσει να καταθέσουν όλοι οι αξιωματούχοι και οι παρατηρητές του αγώνα, ζητώντας και το οπτικοακουστικό υλικό από τις κάμερες. Προκύπτει ότι υπάρχει και εγγράφως αυτό του το αίτημα. Οπότε είναι πιθανόν αύριο, αν δεχθεί η έδρα τα όσα ζητάει ο ΠΑΟΚ, να ζητηθεί επιπρόσθετος χρόνος.

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.