ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Αναβαθμισμένη έκδοση του Google Translate για 27 χώρες (video)

Η Google έπραξε όπως είχε υποσχεθεί και κυκλοφόρησε πρόσφατα την αναβαθμισμένη έκδοση του Google Translate, που υποστηρίζει πλέον 27 χώρες.

Η εφαρμογή, που είναι στον «αέρα» από τον περασμένο Ιανουάριο, μεταφράζει σε πραγματικό χρόνο μέσα από την κάμερα του smartphone, χάρη στην ενσωμάτωση του World Lens.

Πώς λειτουργεί;

Ο χρήστης το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να εστιάσει με την κάμερα του κινητού του τηλεφώνου το κείμενο που επιθυμεί για μετάφραση (πινακίδα, κατάλογος, φυλλάδιο, κλπ) και το Google Translate το μεταφράζει real time από ή προς την αγγλική γλώσσα.

Οι γλώσσες που υποστηρίζονται είναι: Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Πορτογαλικά, Ρώσικα, Ισπανικά, Βουλγάρικα, Καταλανικά, Κροατικά, Τσέχικα, Δανέζικα, Ολλανδικά, Φιλιππινέζικα, Φινλανδικά, Ουγγρικά, Ινδονησιακά, Λιθουανικά, Νορβηγικά, Πολωνικά, Ρουμάνικα, Σλοβακικά, Σουηδικά, Τούρκικα και Ουκρανικά.

Βέβαια, συνολικά υποστηρίζονται 37 γλώσσες, στην περίπτωση που φωτογραφίσετε το κείμενο και το στείλετε για μετάφραση, αλλά όχι σε πραγματικό χρόνο.

Σημειώνεται ότι το Google Translate υποστηρίζει και φωνητική μετάφραση σε πραγματικό χρόνο για 32 γλώσσες.

www.altsantiri.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.