ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Αμερικανίδες προτάσσουν τα στήθη τους ενάντια στον Τραμπ!

Οι εικονιζόμενες κυρίες πέταξαν τις μπλούζες τους και, όπως γράφει η γερμανική εφημερίδα “Bild”, ήταν η πρώτη γυμνή διαμαρτυρία κατά του Αμερικανού “Μίδα”

Tα στήθη τους στον Ντόναλντ Τραμπ πρόταξαν Αμερικανίδες στην Καλιφόρνια οι οποίες έγιναν… Femen όταν άκουσαν το όραμα του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου για την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ.
   
Οι εικονιζόμενες κυρίες πέταξαν τις μπλούζες τους και, όπως γράφει η γερμανική εφημερίδα “Bild”, ήταν η πρώτη γυμνή διαμαρτυρία κατά του Αμερικανού “Μίδα”.  
 
Ο φακός απαθανάτισε τις γυναίκες να κραδαίνουν πλακάτ με συνθήματα κατά του Τραμπ έχοντας γράψει στα γυμνό τους κορμί τους με μαύρη μπογιά τις… απόψεις τους για τις πολιτικές θέσεις του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου.   
 
Πολλές από τις γυναίκες μάλιστα πήραν τα μεγάφωνα κι άρχιζαν να φωνάζουν συνθήματα, όπως : «Κάντε έρωτα όχι τείχη» και «Ελευθερία εναντίον φασισμού». 
 
Κι ενώ οι γυναίκες πετούν τα ρούχα τους, ο Τραμπ, φαβορί του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, σηκώνει τα μανίκια για την επόμενη μάχη. Στην Ιντιάνα, οι προκριματικές εκλογές θα διεξαχθούν στις 3 Μαίου. 


 

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.