ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

(ΒΙΝΤΕΟ) Σάλος με το εταιρικό πάρτι της Μicrosoft! Έφεραν στρίπερ ντυμένες… μαθήτριες

Στο σημείο να ζητήσει συγγνώμη έφτασε η εταιρεία-κολοσσός Μicrosoft για τη «γκάφα» της να προσλάβει χορεύτριες, ντυμένες μαθήτριες, στο πλαίσιο της ψυχαγωγίας των εργαζομένων σε εταιρικό πάρτι!

Μάλιστα, οι εν λόγω χορεύτριες έβγαλαν ακόμη και τις μπλούζες τους, γεγονός που προκάλεσε τη δυσφορία πολλών γυναικών εργαζομένων που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση στο Σαν Φρανσίσκο, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Independent».

Η Microsfot μετά τη συγνώμη χαρακτήρισε δικαιολογημένες τις διαμαρτυρίες και όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, πολλές γυναίκες έσπευσαν να εκφράσουν την δυσφορία τους και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Καμίνα Βίνσεντ ήταν αυτή που πρώτη γνωστοποίησε στο Twitter το κλίμα που επικρατούσε στην εκδήλωση εκφράζοντας την οργή της για το θέαμα.

«Οι χορεύτριες που προσλήφθηκαν ήταν άμεσα αντιληπτές γιατί ξεχώριζαν εύκολα από τα ρούχα τους τα οποία ήταν τελείως διαφορετικά από των υπολοίπων. Φορούσαν ένα κολλητό μπλουζάκι που άφηνε ακάλυπτη την κοιλιά τους και πολύ κοντές φούστες», έγραψε και συνέχισε: «Μία μάλιστα μου συστήθηκε και με ρώτησε εάν διασκέδαζα. Εγώ την ρώτησα ποιος ήταν ο ρόλος της στο πάρτι. Μου είπε ότι την είχαν προσλάβει για να μιλάει στους παρευρισκόμενους και να τους ενθαρρύνει να χορέψουν.  Όταν όμως συνέχισα να την ρωτάω σχετικά με την παρουσία και τον ρόλο της στο πάρτι, τότε μου ζήτησε συγγνώμη γιατί έπρεπε λέει να φύγει. Μετά πήγε σε μία παρέα ανδρών που καθόταν σε διπλανό καναπέ. Αυτή η συζήτηση με έκανε να αισθανθώ πολύ άβολα και τότε αποφάσισα να φύγω από το πάρτι».

 

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.