ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

«Αλλεργία» στα ξυράφια: Blogger αποφάσισε να μην ξυριστεί ξανά και δηλώνει περήφανη (pics)

Αλλεργία στα… ξυράφια και «αδυναμία» στις… τρίχες έχει μία fitness blogger που αποφάσισε να μην ασχοληθεί ξανά με την τριχοφυΐα στο κορμί της.

Το «αξύριστο λουκ» που έχει αρχίσει να γίνεται μόδα τα τελευταία χρόνια από αντιδραστικές γυναίκες που με τον λάθος τρόπο βρήκαν να αντιδράσουν στην καταπίεση έχει πολλούς πολέμιους και αρκετούς που το υποστηρίζουν ως μέρος της φιλοσοφίας που σχετίζεται με την αποδοχή του σώματος και της φυσικής ομορφιάς.

 «Δεν προσπαθώ να κάνω όλη την ανθρωπότητα να σταματήσει το ξύρισμα στις μασχάλες και τα πόδια», λέει η blogger Μόργκαν Μικένας σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο YouTube πρόσφατα. «Θέλω μόνο να εμπνεύσω τους άλλους να κάνουν ό, τι τους ταιριάζει και τους κάνει να αισθάνονται πιο άνετα», συμπληρώνει.  

Η νεαρή τονίζει πως ο βασικός λόγος που αποφάσισε να μην ασχοληθεί ξανά με… τρίχες ήταν ο χρόνος. Όμως αναφέρει πως εμπνεύστηκε να αφήσει τις τρίχες της να μεγαλώσουν καθώς σε ηλικία 12 ετών δεχόταν bullying στο σχολείο από συμμαθητές της που χλεύαζαν τις τρίχες στα πόδια της.  

Η ίδια ισχυρίζεται ότι αποφάσισε να αποδεχτεί την φυσική της ομορφιά αντί να ακολουθήσει αυτό που η κοινωνία αναμένει από αυτή και λέει ότι είναι κάτι που αρέσει στο φίλο της: «Θέλω όλοι να μην αισθάνονται ντροπή για τον εαυτό τους», είπε. «Νομίζω ότι είναι άδικο το γεγονός ότι οι άνθρωποι πιστεύουν ότι πρέπει να είναι μέρος αυτής της νόρμας. Απλά να κάνουμε ό, τι μας κάνει να νιώθουμε καλά». αναφέρει απαντώντας στους επικριτές της και τα σχόλια τους. Το βίντεο της έχει συγκεντρώσει πάνω από 200.000 views και τα περισσότερα σχόλια είναι θετικά για την απόφασή που πήρε και κυρίως για την αιτιολογία που δίνει.   

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.