ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΑΦΑΝΤΟΥ

Σας γνωρίζουμε ότι  η διακοπή κυκλοφορίας της εθνική οδού Ρόδου-Λίνδου, από την βόρεια είσοδο Αφάντου (αμέσως μετά την είσοδο προς γήπεδο golf) έως 500 μέτρα μετά την αερογέφυρα, αντί της Παρασκευής 17-02-2017 που αρχικά ανακοινώθηκε,  θα γίνει από την Δευτέρα 20-02-2017 και ώρα 9 π.μ. μέχρι και την Παρασκευή 24-02-2017 και ώρα 4 μ.μ., γιατί θα εκτελούνται εργασίες καθαίρεσης της υπάρχουσας γέφυρας στα πλαίσια της υλοποίησης του έργου «Γέφυρα άνω διάβασης Αφάντου επί Ε.Ο. Ρόδου-Λίνδου». Επίσης θα κλείσουν η είσοδος και η έξοδος στο χωριό Αφάντου μέσω της αερογέφυρας.

          Για τη διαδρομή από Ρόδο προς Λίνδο προβλέπεται η δημιουργία προσωρινής παράκαμψης 3,5 χλμ περίπου μέσω του οικισμού Αφάντου και του υφιστάμενου οδικού δικτύου και η καθοδήγηση της κίνησης με την εφαρμογή κατάλληλης κατακόρυφης (προσωρινής) σήμανσης. Από την πλατεία του χωριού Αφάντου έως την διασταύρωση προς Ψίνθο θα γίνει μονόδρομος προσωρινά με υποχρεωτική κατεύθυνση προς Λίνδο.

          Για τη διαδρομή από Λίνδο προς Ρόδο προβλέπεται η δημιουργία προσωρινής παράκαμψης 1,4χλμ περίπου μέσω υφιστάμενης παρόχθιας οδού.

Στις περιοχές από τα σημεία των παρακάμψεων έως την περιοχή των έργων θα είναι δυνατή η κυκλοφορία για την εξυπηρέτηση μόνο των κατοίκων και των καταστημάτων.

Παρακαλούνται οι κάτοικοι και οι διερχόμενοι (πεζοί ή με οχήματα) από την περιοχή εκτέλεσης των εργασιών να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους.

Οι διερχόμενοι οδηγοί οφείλουν να επιδεικνύουν την πρέπουσα προσοχή και να υπακούουν στις σηματοδοτήσεις, καθώς και στις υποδείξεις της Τροχαίας και του προσωπικού ασφαλείας.

Το από 14-02-2017 δελτίο τύπου που εκδώσαμε παύει να ισχύει.

Πιθανές αλλαγές στις παραπάνω ισχύουσες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ανακοινωθούν εγκαίρως από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας και ευελπιστούμε στην συμπαράσταση όλων για την ομαλή και γρήγορη ολοκλήρωση των εργασιών.

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.