ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Αλική Βουγιουκλάκη: Ποια είναι η απαγορευμένη φωτογραφία

Ποια είναι η απαγορευμένη φωτογραφία της ΑλίκηςΒουγιουκλάκη;

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη λάτρευε να φωτογραφίζεται στον Θεολόγο και να μοιράζεται τα πάντα με το κοινό. Σχεδόν τα πάντα, γιατί η συγκεκριμένη φωτογραφία δεν είδε ποτέ το φως της δημοσιότητας όσο εκείνη ζούσε.

Το 1975 η Αλίκη Βουγιουκλάκη μόλις είχε χωρίσει αλλά οι σχέσεις με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ ήταν σε τεντωμένο σκοινί.

Την Άνοιξη εκείνης της χρονιάς η Αλίκη Βουγιουκλάκη κανόνισε με τον φίλο της και φωτογράφο Κλεισθένη, να κάνει μια φωτογράφηση στο εξοχικό της στον Θεολόγο για περιοδικό της εποχής. Μπαίνοντας στο σπίτι έκπληκτη, ανακάλυψε ότι έλειπαν όλα τα έπιπλα και τα προσωπικά της αντικείμενα. Το μόνο που είχε απομείνει ήταν δύο καρέκλες κήπου και το τηλέφωνο. Τα υπόλοιπα έπιπλα τα είχε πάρει ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ για να την εκδικηθεί.

Δείτε την απαγορευμένη φωτογραφία της Αλίκης Βουγκιουκλάκη:
aliki31

Η φωτογράφηση φυσικά δεν έγινε και η Αλίκη Βουγιουκλάκη πέρασε το απόγευμα μιλώντας στο τηλέφωνο με τους δικηγόρους. Εκεί ο Κλεισθένης της έκανε ένα και μοναδικό κλικ.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη στη φωτογραφία μοιάζει με απελπισμένη γυναίκα, αντιμέτωπη με μεγάλες δοκιμασίες, κλαίει και είναι έτοιμη να καταρρεύσει.

Δεν χαμογελάει, δεν ποζάρει, δεν κοιτάει το φακό, δεν προσποιείται. Αυτή τη σπάνια φωτογραφία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στο άδειο σπίτι την έδωσε τελικά ο Κλεισθένης στη δημοσιότητα 6 χρόνια μετά τον θάνατο της, μια και η ίδια όσο ζούσε είχε απαγορεύσει τη δημοσίευση της.

www.fimes.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.