ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Αληθινός εφιάλτης: Έστειλε γυμνή selfie κατά λάθος στο αφεντικό της!

«Τι θα σου λείψει αυτό το Σαββατοκύριακο;», έγραψε η άγνωστη γυναίκα από τη Μεγάλη Βρετανία, στέλοντας τη γυμνή φωτογραφία της, στο αφεντικό της- Η αντίδραση του αφεντικού!

Ένα βήμα πριν την παραίτηση έφτασε γυναίκα στη Μεγάλη Βρετανία που είδε τον χειρότερο εφιάλτη της να γίνεται πραγματικότητα! Έστειλε κατά λάθος το μηνυμα που προοριζόταν για το  αγόρι της, στο αφεντικό της. Η θέση της δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο αν ληφθεί υπόψη το γεγονός, ότι το μήνυμα δεν ήταν άλλο από μία γυμνή selfie της!

«Τι θα σου λείψει αυτό το Σαββατοκύριακο;», έγραψε κάτω από την επίμχαχη φωτογραφία με παραλήπτη το αφεντικό της. Στην επίμαχη selfie, η γυναίκα, φαίνεται να έχει σηκώσει το μπλουζάκι της για να δελεάσει τον σύντροφό της, με το γυμνό στήθος της.

Η απάντηση του αφεντικού της ήταν άμεση: «Γεια, πιθανόν αυτό το μήνυμα να μην πήγαινε σε εμένα,  αλλά θα σε παρακαλούσα να είσαι πιο προσεκτική. Είμαι το ΑΦΕΝΤΙΚΟ σου!».

Η εφαρμογή που την «έκαψε» είναι το Snapchat, ένα ταχέως αναπτυσσόμενο μέσο κοινωνικής δικτύωσης με 100 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως.

protothema.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.