ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Μετά τον Μπουλά, η Αλεξάνδρα Ούστα είναι πάλι ερωτευμένη [Photo]

Περισσότερο από ένας χρόνος έχει περάσει από τον θάνατο του Σάκη Μπουλά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή νικημένος από τον καρκίνο, και η ηθοποιός Αλεξάνδρα Ούστα ήταν ο φύλακας άγγελός του, η γυναίκα που πάλεψε μαζί του μέχρι τις κρίσιμες τελευταίες ώρες.

Η 32χρονη ηθοποιός κράτησε χαμηλούς τόνους τόσο κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, όσο και μετά τον θάνατό του.

Εδώ και λίγο καιρό η Αλεξάνδρα Ούστα χαμογελάει και πάλι, έχοντας γυρίσει σελίδα στη ζωή της. Η ίδια είναι ζευγάρι με τον Γιάννη Καρακατσάνη, απολαμβάνοντας τον έρωτα και τη συντροφικότητα, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso. Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσα από τη συνεργασία τους στην παράσταση «Ντόλλυ η προξενήτρα», που αποδείχθηκε γούρικη, καθώς ήταν η αιτία που τους έφερε κοντά.

Οι άνθρωποι που γνώριζαν για την τρυφερή τους σχέση ήταν ελάχιστοι, καθώς και οι δύο προτιμούν να διασκεδάζουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, σε στέκια όχι και τόσο κοσμικά, αλλά κυρίως εναλλακτικά, ενώ κανείς τους δεν έχει μιλήσει δημόσια για το γεγονός.

Η πρώτη εμφάνιση του ζευγαριού έγινε στην παράσταση «Ηλέκτρα» και η αμηχανία τους μπροστά στον φωτογραφικό φακό ήταν εμφανής.

iefimerida.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.