ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Αλεξιάδης: “Όλα όσα γράφονται για τα τέλη κυκλοφορίας είναι ψέματα”

«Με την εκτίμηση που έχω στο δημοσιογραφικό επάγγελμα, έχω μείνει κατάπληκτος το τελευταίο διάστημα για το τι γράφεται και ακούγεται» είπε ο Αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης μιλώντας σε ραδιοσταθμό, για όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για τα τέλη κυκλοφορίας.
 
«Ευτυχώς βγαίνουν οι αποφάσεις και οι νόμοι αλλά κανένας δεν κάνει μία αναδρομή να για παράδειγμα τι είχε πει το τάδε site και τι είχε πρωτοσέλιδο η τάδε εφημερίδα και ποια είναι η πραγματικότητα; Είναι διαφορετική η πραγματικότητα» είπε ο υπουργός και πρόσθεσε ότι «ακούστηκαν τέρατα για το επίδομα θέρμανσης, για τα τέλη κυκλοφορίας και σας διαβεβαιώνω ότι όλα αυτά είναι ψέματα».
 
Για τα τέλη κυκλοφορίας είπε ότι θα πάμε σε αυξήσεις σε αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού και ακριβά αυτοκίνητα και σε μείωση σε αυτοκίνητα μικρής αξίας.
 
Θα πρέπει να ελαφρυνθούν τα τέλη σε αυτοκίνητα παλαιά, είπε ο υπουργός. Για τα υβριδικά αυτοκίνητα είπε ότι «εξετάζεται το ενδεχόμενο να πληρώσουν παραπάνω τέλη κυκλοφορίας μεγάλα και ακριβά αυτοκίνητα, η μεσαίας κατηγορίας να μείνει το ίδιο και να πληρώσουν λιγότερα τέλη κυκλοφορίας μικρά και φθηνά αυτοκίνητα».

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.