ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

“Η Τζούλια Αλεξανδράτου έγινε έξω φρενών στα γυρίσματα, όταν…”

Έλληνας πρωταγωνιστής ταινιών της S*rina αποκαλύπτει το απίθανο παρασκήνιο για… παλιά ταινία της  Τζούλιας Αλεξανδράτου.

Ο Πατρινός, όπως είναι το… δεν έχει μετανιώσει για τη συμμετοχή του στα π*ρνό της S*rina και μιλάει στο patrasevents.gr για τις εμπειρίες του, αποκαλύπτοντας ένα απίθανο παρασκήνιο με πρωταγωνίστρια την Τζούλια Αλεξανδράτου.

Τι είναι αυτό που σε οδήγησε στην απόφαση στο να συμμετάσχεις στις ταινίες της;

– Δεν είχα δουλειά και ήμουν άνεργος. Μου άρεσε όμως και σαν ιδέα. Πήρα έτσι την απόφαση να το κάνω, χωρίς να γνωρίζω τίποτα από τον χώρο και χωρίς φυσικά να ξέρω αν μπορώ να ανταπεξέλθω.

– Πώς ένιωσες όταν χρειάστηκε να παίξεις για πρώτη σου φορά στο γύρισμα μιας τέτοιας ταινίας;
Σίγουρα στην αρχή αμήχανα. Δεν είναι εύκολο να ανταπεξέλθεις γνωρίζοντας ότι έχεις μία κάμερα μπροστά σου και σε κοιτάζει τόσο κόσμος. Χρειάζεται να κάνεις σ*ξ με μία άγνωστη, ενώ σε βλέπουν τόσα μάτια γύρω σου.

– Οι γυναίκες που πρωταγωνιστούν σε τέτοιες ταινίες πώς είναι πάνω στο γύρισμα;
Είναι όπως δείχνουν. Προσπαθούν να είναι αισθησιακές και εpωτικές. Σκοπός τους είναι να ερεθίσουν τον συμπρωταγωνιστή τους γιατί μόνο έτσι θα καταφέρουν να ερεθίσουν το κοινό που τις βλέπει.

– Πες μου ένα σκηνικό που να σου έχει μείνει χαρακτηριστικό; Νομίζω δεν ήταν να συμμετάσχεις και σε ταινία με την Τζούλια Αλεξανδράτου;
Με την Τζούλια δεν είχα παίξει τελικά μαζί. Θυμάμαι όμως δύο παιδιά που ήταν να παίξουν μαζί της και οι οποίοι βλέποντας την στις πρόβες πριν από τα γυρίσματα, τα …έπαιξαν στην κυριολεξία! Η Τζούλια έτσι τσαντίστηκε αρκετά σε εκείνη την φάση περιμένοντας και σηκώθηκε και έφυγε από τα στούντιο!

stroumfaki.org

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.