ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

«Άκυρο» της ΑΕΚ στη συνάντηση των μεγάλων

Άδοξο τέλος παίρνει η πρωτοβουλία για σύσκεψη κορυφής στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Όπως ανακοίνωσε η ΕΠΣ Ηρακλείου, η ΑΕΚ ενημέρωσε ότι δεν θα παρευρεθεί, με συνέπεια τη ματαίωση της συνάντησης.

Άκαρπη αποβαίνει η προσπάθεια να κάτσουν οι «μεγάλοι» του ελληνικού ποδοσφαίρου στο ίδιο τραπέζι.

Όπως ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης η ΕΠΣ Ηρακλείου, υπήρξε ενημέρωση από την πλευρά της ΑΕΚ ότι δεν θα παρευρεθεί τελικά στη συνάντηση κορυφής που είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή.

Κάτι το οποίο έγινε δεκτό με δυσφορία από την πλευρά των διοργανωτών, οι οποίοι έκαναν λόγο για υπαναχώρηση της «Ένωσης» και «τορπιλισμό» της σχετικής πρωτοβουλίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ

«Με θλίψη και δυσάρεστα συναισθήματα η ΕΠΣ Ηρακλείου έλαβε σήμερα επιστολή από την ΠΑΕ ΑΕΚ, με την οποία ενημερώνει ότι ο γενικός διευθυντής της κ. Αλέξης Δέδες δεν θα παρευρεθεί στην προγραμματισμένη για την Κυριακή 17 Ιουλίου συνάντηση κορυφής για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ δυστυχώς υπαναχώρησε στις αρχικές της θέσεις καθώς ο κ. Δέδες ήταν το τελευταίο διάστημα σε συνεχείς επαφές με τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ κ. Τζώρτζογλου για τα διαδικαστικά της συνάντησης. Μάλιστα ο κ. Δέδες είχε προτείνει ως ημέρα διεξαγωγής την Κυριακή 17 Ιουλίου και πάνω σε αυτό το πλαίσιο είχαν συμφωνήσει και οι υπόλοιπες ΠΑΕ για να γίνει η συνάντηση στο Ηράκλειο.

Δυστυχώς, μετά την αλλαγή στάσης της ΠΑΕ ΑΕΚ, η συνάντηση δεν θα πραγματοποιηθεί. Ως ΕΠΣ Ηρακλείου ευχαριστούμε θερμά τις ΠΑΕ Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ αλλά και όσους στήριξαν αυτή την προσπάθεια που καταβάλαμε για να βρεθεί μια λύσης κοινής αποδοχής και συναίνεσης για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ως ΕΠΣΗ θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας όμως «…για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή…»

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.