ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Αίτημα του Γιώργου Νικολή για παροχή στοιχείων από τον Δήμο Ρόδου για οικονομικές ενισχύσεις προς πολιτιστικούς συλλόγους

Γεώργιος Νικολής                                                                                             

Κοινωνικός Λειτουργός

                                                                                                Προς

                                                                        Δήμαρχο Ροδου κ. Φώτη Χατζηδιακο

                                                                        Διοίκηση Δ.Ο.Π.Α.Ρ.

 

Με την ιδιότητα μου ως Κοινωνικός  Λειτουργός που λειτουργεί για την κοινωνία, για το καλό και νόμιμο του δημοσίου συμφέροντος, με την έγκριση και στήριξη της Ε. Ε. και του ελληνικού κράτους και σε συνεργασία με τις αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές και με την ιδιότητα μου ως πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου που εδρεύει στον δήμο Ροδου που έχει έννομο συμφέρον αλλά και ως απλός πολίτης. 

Αιτούμε να μου αποδοθούν εγγράφως τα στοιχεία της οικονομικής ενίσχυσης που έχουν πάρει από τον δήμο Ροδου μεταξύ της περιόδου 2012 έως 2015 οι πολιτιστικοί σύλλογοι που εδρεύουν στην Ρόδο.

Αυτό και διότι υπάρχει μια σοβαρή ανισότητα που αγγίζει τα όρια της επιλεκτικής ενίσχυσης όσον αφορά την κατανομή των οικονομικών ενισχύσεων που δίνει ο δήμος σε κάποιους συλλόγους της Ροδου για τις πολιτιστικές τους δραστηριότητες, την στιγμή που κάποιοι άλλοι πολιτιστικοί σύλλογοι δεν έχουν πάρει ούτε ένα ευρώ. 

Λόγο του ότι το αίτημα μου αυτό δεν είναι προσωπικού συμφέροντος αλλά εξυπηρετεί το δημόσιο συμφέρον αιτούμε η έγγραφη απάντηση σας στο αίτημα μου, όποια και να είναι αυτή, να δημοσιευτεί και σε τουλάχιστον μια ημερήσια εφημερίδα της Δωδεκανήσου.

Το εύλογο χρονικό διάστημα για να μου απαντήσετε σε αυτό το νόμιμο αίτημα μου είναι μέχρι τέλος του μηνός Νοεμβρίου του 2015.

Μετά το πέρας αυτής της ημερομηνίας και αν δεν μου έχετε απαντήσει εγγράφως και δημοσίως, θα καταθέσω μηνυτήρια αναφορά και καταγγελία στα αρμόδια όργανα του κράτους κατά παντός υπευθύνου του δήμου Ροδου με την κατηγορία της λειτουργίας του δήμου κατά της διαφάνειας και που θα αφορά την διαχείριση των δημοτικών πόρων από τον δήμο Ροδου και την προσπάθεια απόκρυψης οικονομικών στοιχείων από πλευράς σας που ενδιαφέρουν τους πολίτες και τους πολιτιστικούς συλλόγους του νησιού μας που είμαι άμεσα ενδιαφερόμενοι.

Το αίτημα μου αυτό λόγο του ότι είναι δημοσίου συμφέροντος θα δημοσιευτεί στα τοπικά ΜΜΕ

Ο Γιώργος Νικολής συνεχίζει να εργάζεται όπως και πριν για την διαφάνεια και την υπεράσπιση του δημοσίου συμφέροντος και κατά της διαφθοράς και της ανισότητας  που κατάστρεψε/καταστρέφει την πατρίδα μας όπως και την πρόοδο των συλλόγων. 

 

Ρόδος 04/11/2015

Γεώργιος Νικολής

12200816_10205138939808387_379957497_n

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.