ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Αισιόδοξος ο Αλαφούζος μετά τη συνάντηση με τον Κοντονή για αποφυγή του αποκλεισμού

Την αισιοδοξία του ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν θα αποκλειστεί από τις διεθνείς διοργανώσεις, εξέφρασε ο Γιάννης Αλαφούζος μετά τη συνάντησή του με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή. Μίλησε μάλιστα για μικρότερη απόσταση απόψεων ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Πιθανή τη λύση του προβλήματος ανάμεσα στην Κυβέρνηση και τις FIFA/UEFA βλέπει ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού επισκέφθηκε εκτάκτως τον Υφυπουργό και είχε προσωπική ενημέρωση για το που ακριβώς βρίσκονται οι συζητήσεις. Φαίνεται πως όσα άκουσε από τον κ.Κοντονή, ήχησαν καθησυχαστικά στα αυτιά του, χωρίς φυσικά να αποκαλύψει στους εκπροσώπους του Τύπου, όσα συζητήθηκαν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κ.Αλαφούζος

«Νομίζω πως υπάρχει περιθώριο, θα υπάρξουν επαφές και δεν νομίζω πως υπάρχει τόσο μεγάλη απόσταση μεταξύ των θέσεων της κυβέρνησης και της UEFA. Απλώς μερικές φορές εκφράζονται κάποιες θέσεις με τρόπο που δεν βοηθάει. Είναι σαφές πως με την προϋπόθεση πως εφαρμόζονται οι νόμοι, δεν υπάρχει συστηματική παρανομία και δεν καταλύεται το σύνταγμα,. Η κυβέρνηση θα συζητήσει με την UEFA και μάλιστα την καλεί εδώ. Δεν υπάρχει καμία πρόθεση να βγει το ελληνικό ποδόσφαιρο από την Ευρώπη. Θα είναι μεν καταστροφικό για το ποδόσφαιρο, αλλά μια κυβέρνηση δεν μπορεί να δεχτεί να υπάρχει μεγάλη παρανομία.Η κυβέρνηση δεν ξέρω αν είναι πολύ ρομαντική, αλλά βγάζει κάποια πράγματα στην επιφάνεια που μέχρι τώρα ήταν κάτω από το χαλί.Δεν ξέρω ποια θα είναι η καταστροφή. Το θέμα είναι να προχωρήσουμε για να βρεθεί μια συμβιβαστική λύση. Δεν μπορώ να πιστέψω, πάντως, ότι η UEFA δεν θέλει την εξυγίανση στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

iefimerida.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.