ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες Σκάκι στη Ρόδο

Ξεκίνησε την Τρίτη  22 Απριλίου 2014 στις 17:00 η πρώτη ημέρα των Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων Σκάκι που διοργανώνονται στο ξενοδοχείο Bluesky στην Ψαροπούλα της Ρόδου απο τον Σκακιστικό όμιλο Ρόδου <<Ιππότης>>, την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την τοπική επιτροπή σκακιστικών σωματείων Αιγαίου.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Στην σύντομη τελετή έναρξης το Δ.Σ. του Ομίλου καλωσόρισε τους σκακιστές και τους συνοδούς τους απο την Σαντορίνη, Ικαρία, Σύρο, Λέρο, Κάλυμνο και Ρόδο, ευχαρίστησε την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ιδιαλιτερα τον κ. Δρακιού Μιχάλη εντεταλμένο σύμβουλο σε θέματα αθλητισμού, την Blue Star και το ξενοδοχείο BlueSky για τις χορηγείες και την συμπαράσταση τους. Στο αγωνιστικό μέρος την 1η μέρα των αγώνων αγωνίστηκαν οι ομάδες: Κάλυμνος – Ρόδος (3 ½ – 6 1/2) , Σαντορίνη – Ρόδος Γ (4 ½ – 5 ½), Ρόδος Β – Λέρος (4-6), Ικαρία – Σύρος (7-3).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Το πρωί της 23 Απριλίου 2014 διεξήχθησαν στον χώρο του ξενοδοχείου το ομαδικό κύπελλο με τις αναμετρήσεις:

ΚΥΠΕΛΛΟ: Κάλυμνος – Σαντορίνη (1-3), Ρόδος Β – Ικαρία Β (1-3), Ρόδος – Λέρος (1 ½ – 2 ½)

 Για το ομαδικό πρωτάθλημα παίδων – κορασίδων τα αποτελέσματα είχαν:

Σαντορίνη – ρόδος Γ (5 ½ – 1/2 ), Μεικτή Αιγαίου – Σύρος (6-0), Ρόδος Β – Λέρος (1-5) και Ρόδος – Κάλυμνος ( 5 ½ – 0).

Τέλος, στις 22 Απρ 1500 2013 δόθηκε συνέντευξη τύπου με παρόντες τον προέδρο του ΣΟ ΡΟΔΟΥ <<ΙΠΠΟΤΗΣ>> κ. Βαγγέλη Μιχελάκη, τον πρόεδρο της τοπίκης επιτροπής Σκασκιστικών Σωματείων Αιγαίου κ. Παναγιώτη Φρεντζά, τον επικεφαλή διαιτητή και μέλος της ΕΣΟ κ. Γιάννη Αντωνιάδη, τον εντεταλμένο σύμβουλο σε θέματα αθλητισμού της περιφέρειας κ. Μιχάλη Δρακιού (Παρέστη χωρίς να έχει λόγο καθότι ελιναι υποψήφιος για την περιφέρεια στις προσεχείς εκλογές), το μέλος του ΣΟΡ ΡΟΔΟΥ <<ΙΠΠΟΤΗΣ>> και πρόεδρο της τοπικής  επιτροπής διαιτησίας Αιγαίου κ. Νικόλαο κ. Βασιλάκη στον ρόλο συντονιστή, και τον διακεκριμένο σκακιστή και συγγραφέα κ. Ηλία Κουρκουνάκη.

allaksogolies.gr

 

 

 

 

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.