ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Αγριος καβγάς Σεφερλή-Ουγγαρέζου on air [βίντεο]

Η αναφορά στην είδηση πως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πάει στον ANT1 ήταν αρκετή να γίνει χαμός στο «Mega με Μία» και να «ανάψουν» τα αίματα μεταξύ του Μάρκου Σεφερλή και του συμπαρουσιαστή του.

Μετά το τέλος του Ouga Challenge με καλεσμένη την Κατερίνα Καινούργιου, ο Μάρκος Σεφερλής είπε στον Δημήτρη Ουγγαρέζο, «δεν είναι η μόνη η Κατερίνα Καινούργιου που έχει εξελιχθεί στη showbiz… Έχουμε και άλλον άνθρωπο ανάμεσά μας που έχει εξελιχθεί… Μιλάω για την είδηση που έχει “σκάσει” τα τελευταία μερόνυχτα, την μεταγραφή του Δημήτρη στον ΑΝΤ1 για την οποία δεν έχουμε μιλήσει… Εγώ χάρηκα ιδιαίτερα πραγματικά, για τη μεταγραφή στον ΑΝΤ1».

«Τι εννοείς; Είμαι στο Mega κανονικά και έχω συμβόλαιο ενεργό… Με φέρνεις σε δύσκολη θέση…», απάντησε ο Δημήτρης και προσέθεσε: «Να συζητάω στον αέρα της εκπομπής από την οποία πληρώνομαι, για το τι θα κάνω τον επόμενο μήνα αν κάνω;».

«Στον αέρα της εκπομπής ακούμε διάφορα… Εδώ ακούσαμε ότι ο καλύτερος παρουσιαστής είναι ο Λιάγκας του άλλου πρωινού, όχι ότι μας πείραξε…», ανέφερε ο Μάρκος, για να του απαντήσει ο Ουγγαρέζος «Αυτό το είπε η Κατερίνα, όχι εγώ».

«Δεν το λέω για κακό», είπε ο Σεφερλής με τον συμπαρουσιατή του να λέει: «Εγώ το εκλαμβάνω ως κακό… Με φέρνεις σε δύσκολη θέση, δεν τίθεται τέτοιο θέμα… Είμαι στο Mega».

Ο Δημήτρης εκνευρίστηκε και τόνισε στα λεγόμενα του Μάρκου «πως λέμε τα πάντα»: «Δε λέμε τα πάντα … Τι εννοείς ρε Μάρκο; Παίζεται η είδηση ότι είσαι χωρισμένος με την Έλενα να κάτσουμε να συζητήσουμε αυτό το πράγμα;»!


iefimerida.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.