ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Άγριο κράξιμο στον Γιώργο Λιάγκα από πρώην συνεργάτη του: “Κάθεσαι και ξεσκίζεις ένα κοριτσάκι”

Έτσι είναι αυτά. Ακόμη και οι μεγάλες αγάπες κάποτε τελειώνουν. Οι επαγγελματικές πάντα. Ειδικά όταν δίνεις τροφή για σχόλια… επειδή έχεις πάρει αυτόν τον δρόμο τον αιχμηρό… που γνωρίζεις ότι σου φέρνει νούμερα… τότε είναι σίγουρο ότι θα την πάθεις και απο «κάποιο δικό σου». Απο έναν πολύ καλό φίλο και πρώην συνεργάτη.

Άραγε πιστεύει κανείς ότι ο Λιάγκας θα σταματήσει; Ούτε μια στο μύριο. Ο χαμός που γίνεται σε Κύπρο και Ελλάδα για την απάντηση της Έλενας Χαραλάμπους στο Star Κύπρος, έχει πάρει διαστάσεις «Εθνικής κόντρας» με τις δηλώσεις και τα καρφιά να δίνουν και να παίρνουν εκατέρωθεν. Μάλιστα ο κ. Λιάγκας αφού παρέδωσε μαθήματα δημοσιογραφίας στην Χριστιάνα Αριστοτέλους και είπε τους Κύπριους δημοσιογράφους ούτε λίγο ούτε πολύ αμόρφωτους, δηλώνοντας ενοχλημένος με την διόρθωση που έγινε αφού ούτε καλλιτέχνη θεωρεί τον Διονύσιο Σολωμό.

Στις αιχμηρές δηλώσεις του δημοσιογράφου απάντησε στον προσωπικό του λογαριασμό ο πρώην συνεργάτης του ζευγαριού Τάσος Θεοδώρου γράφοντας:

«Εκπροσωπεί ή όχι ο Διονύσιος Σολωμός τον ελληνισμό στο εξωτερικό;
Οι μαθητές στην Κύπρο, γεννιούνται και μεγαλώνουν με τον Εθνικό ύμνο του Σολωμού.Ίσως κάποιοι δεν γνωρίζουν (;) ότι η Κύπρος έχει τον ίδιο Εθνικό ύμνο με την Ελλάδα.
Ως Εθνικό ύμνο του ελληνισμού. Όταν ένας Κύπριος αθλητής ανεβαίνει στο υψηλότερο βάθρο, ποιος εθνικός ύμνος ακούγεται;  Ο Κύπριος, ως αναπόσπαστο κομμάτι του ελληνισμού έχει κάθε ηθικό δικαίωμα να θεωρεί τον Σολωμό και Κύπριο, διότι οι ιδέες και η κληρονομιά του ανήκουν σε ΟΛΟΥΣ. Καταθέτω για πρώτη φορά την άποψή μου, ίσως και τελευταία. ίσως κάποιοι διαφωνήσουν έντονα και μου τα χώσουν. Δεν μπορώ να δεχθώ όμως ότι «σταυρώνουμε» ένα κορίτσι γιατί είπε αυτό που σκέφτηκε και κάποιοι κάθονται χαλαρά στον καναπέ τους ή σε πάνελ και το ξεσκίζουν».

Nassosblog

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.