ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Άγριο έγκλημα: Βγήκε μετά από 30 χρόνια από την φυλακή και σκότωσε την μάνα του

Μια απίστευτη ιστορία με τραγικό τέλος διαδραματίστηκε Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα όταν ήταν ακόμη έφηβος, ο 45χρονος σήμερα Στίβεν Πρατ, από το Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ, είχε σκοτώσει το γείτονά του και τότε καταδικάστηκε σε φυλάκιση για 30 χρόνια.

Σύμφωνα με το Athens Magazine εξέτισε πλήρως την ποινή του, αποφυλακίστηκε μετά από μία ζωή πίσω από τα κάγκελα – μόνο και μόνο για να σκοτώσει, δύο ημέρες μετά, τη μητέρα του.

«Δεν θέλω δίκη, είμαι ένοχος» είπε όταν βρέθηκε ξανά ενώπιον δικαστηρίου. Σύμφωνα με το Associated Press, ο 45χρονος αναμένεται να καταδικαστεί σε νέα φυλάκιση, αυτή τη φορά για 25 χρόνια.

Ο Πρατ φαίνεται ότι σχεδίαζε τη μητροκτονία κατά τη διάρκεια της φυλάκισής του. Ο λόγος είναι άγνωστος, όμως πιθανότατα έχει να κάνει με την πρώτη του καταδίκη, καθώς μητέρα του, που τελικά δολοφονήθηκε στο σπίτι της σε ηλικία 64 ετών, τον είχε παραδώσει στην αστυνομία μετά το φόνο του γείτονα.

Την ημέρα της αποφυλάκισής του, η μητέρα του τον παρέλαβε από την πύλη της φυλακής και τον πήγε για φαγητό, βοηθώντας τον επίσης να ανοίξει τραπεζικό λογαριασμό. Τελικά αυτός τη σκότωσε…

stroumfaki.org

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.