ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Αγοράστε ένα ημερολόγιο της Κικής Τσακίρη

Ημερολόγιο του 2017 με σκοπό να χρηματοδοτήσει ένα μέρος της καθημερινής και δαπανηρής νοσηλείας της πουλάει η γνωστή συμπολίτισσα μας Κική Τσακίρη.

Όπως αναφέρει και η ίδια:

“Ενημερώνω ότι πουλάω και φέτος ημερολόγιο. είναι μια προσπάθεια να χρηματοδοτήσω ένα μέρος της καθημερινής νοσηλείας μου. Ως γνωστό δεν υπάρχει εφαρμογή της συνθήκης του ΟΗΕ για τα ανθρώπινα δικαιώματα των ΑΜΕΑ, παρόλο που επικυρώθηκε από την Ελλάδα. Τουναντίον, περικόπτουν συντάξεις και των βαριά αναπήρων. Ταυτόχρονα είναι μια καταγγελία για μια ανάλγητη κυβέρνηση, που δεν μας σέβεται με τις πολιτικές πράξεις της.
Είναι έγχρωμο επιτραπέζιο.
7ευρω. Είναι υπό την αιγίδα του πολιτιστικού συλλόγου Αρχίπολης «Άγιος Μηνάς».
Θα το βρείτε στο μεταφραστικό γραφείο POLYGLOT, στην οδό ΚΑΝΑΔΑ 42, ΤΗΛ 2241025409.
Ευχαριστώ,
Κική Τσακίρη
[email protected]

[Η Κική Τσακίρη είναι θύμα της Νόσου ALS ή του Κινητικού Νευρώνα (Πλάγια Μυοατροφική Σκλήρυνση). Η Νόσος του ALS είναι μια προοδευτική νευροεκφυλιστκή ασθένεια που επιτίθεται στους κινητικούς νευρώνες στον εγκέφαλο και στο νωτιαίο μυελό. Η Κική είναι μητέρα τριών παιδιών, της Αναστασίας, της Σεβαστιανής και του Σταύρου και ζει στην Αρχίπολη της Ρόδου. Ο θάνατος των κινητικών νευρώνων που έχει υποστεί, καθιστά αδύνατο για τον εγκέφαλο της να ελέγξει τους μύες ή να στείλει μηνύματα. Είναι οικονομολόγος, με σπουδές στην Φρανκφούρτη, εξειδικευμένη στα θέματα του Κοινωνικού Ταμείου της Ε.Ε.

Το μόνο που μπορεί να κουνήσει η Κική Τσακίρη είναι τα μάτια της.  Έχει ανάγκη φροντίδας όλο το 24ωρο. Καθισμένη σε αναπηρικό καροτσάκι που είναι συνδεδεμένο με ένα μηχάνημα προηγμένης τεχνολογίας που παρακολουθεί την κίνηση του ματιού και με ένα πληκτρολόγιο έχει τη δυνατότητα να γράφει και να σερφάρει στο διαδίκτυο]. 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.