ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Απίστευτο: Αεροσυνοδοί κυκλοφορούν ημίγυμνες μέσα στο αεροπλάνο!

Και οι δύο Ρωσίδες αεροσυνοδοί έχουν απολυθεί

Η πολωνική εφημερίδα FAKT συγκέντρωσε και έδωσε στην δημοσιότητα προκλητικές φωτογραφίες στις οποίες δύο Ρωσίδες αεροσυνοδοί επιδεικνύουν το μπούστο τους εν πτήσει, ενώ σε μια άλλη φωτογραφία αεροσυνοδός της Cathay Pacific (εταιρεία του Χονγκ Κονγκ) φλερτάρει με σεξουαλικά υπονοούμενα με τον πιλότο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι σέξι φωτογραφίες, που έχουν κυκλοφορήσει σε όλα τα μέσα ενημέρωσης στην Πολωνία, δείχνουν τις αεροσυνοδούς να κάνουν άσεμνες πράξεις μέσα στον θάλαμο διακυβέρνησης, με μία από αυτές να σηκώνει την φούστα της και να δείχνει στο υπόλοιπο πλήρωμα το εσώρουχό της.

Η πιο προκλητική από όλες τις φωτογραφίες είναι αυτή που η αεροσυνοδός της Cathay Pacific επιδίδεται σε άσεμνες σεξουαλικές πράξεις με τον πιλότο μέσα στο πιλοτήριο.

Τα πολωνικά μέσα ισχυρίζονται ότι συγκέντρωσαν τις επίμαχες φωτογραφίες από το διαδίκτυο ενώ ο πιλότος των αερογραμμών του Χονγκ Κονγκ δήλωσε ότι πρόκειται για προσωπικά του δεδομένα που εκλάπησαν από τον υπολογιστή του…

Όσο για τις Ρωσίδες αεροσυνοδούς, που εικονίζονται στις επίμαχες φωτογραφίες, η αεροπορική εταιρεία που τις απασχολούσε δήλωσε ότι τις απέλυσε, αφού εξακρίβωσε την γνησιότητα των φωτογραφιών.

protothema.gr

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.