ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΑΕΡΑ: Πήρε πίσω τα δελτία από την ΕΠΣΔ – Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος

« Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΡΑ μετά από έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε αποφάσισε τα παρακάτω:

  1. Παρά την αντίθετη γνώμη του προέδρου της ομάδας Μιχάλη Αντώνογλου και του αντιπροέδρου Κώστα Σπανού αύριο (σήμερα) θα παραλάβουμε τα δελτία των ποδοσφαιριστών από την ΕΠΣΔ

  2. Ο σύλλογος θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά όπως λειτουργούσε και η ομάδα θα αγωνισθεί κανονικά με την Κατταβιά για το Κύπελλο.

  3. Σε αυτούς τους ανθρώπους από την Κοινότητα μας που ήλπιζαν και ελπίζουν το σωματείο να διαλύσει η απάντηση μας θα δοθεί στο γήπεδο.

                                                                                        ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΑΕΡΑ

                                                                               Ο υπ. Τύπου και Δημ. Σχέσεων

                                                                                          ΜΙΧ. ΣΥΜΙΑΚΟΣ

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ΑΝΤΩΝΟΓΛΟΥ

Μετά από τα τελευταία γεγονότα και έπειτα από ώριμη σκέψη, με μεγάλη στενοχώρια ανακοινώνω δημόσια ότι παραιτούμαι από τη θέση του Προέδρου της αγαπημένης μου ομάδας. Θεωρώ ότι στα όσα χρόνια βρίσκομαι σε ενασχόληση με την Α.Ε.Ρ.Α., προσέφερα τα μέγιστα των δυνατοτήτων μου, τόσο σε ηθικό επίπεδο όσο και σε οικονομικό.

Ξεκαθαρίζω δε, ότι θα μείνω σταθερός στις υποσχέσεις που έχω δώσει σε ορισμένους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και παράλληλα θα είμαι πάντα κοντά σε όποιον αναλάβει.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους συνεργάτες που είχα όλα αυτά τα χρόνια, τους προπονητές, τους ποδοσφαιριστές αλλά κυρίως τους φιλάθλους του αγαπημένου μας συλλόγου, οι οποίοι μου έδωσαν αρκετή δύναμη στις δύσκολες στιγμές. Ελπίζω, η αποχώρηση μου, να έχει θετικό αντίκτυπο στην ομάδα όπως επίσης εύχομαι να πετυχαίνει κάθε χρόνο τους στόχους της. Παραδίδω την Α.Ε.Ρ.Α. χωρίς κανένα χρέος στον οποιονδήποτε, με πεντακάθαρους ισολογισμούς και βιβλία.

Με εκτίμηση

Μιχαήλ Αντώνογλου. 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.