ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

A.ΠΟ.ΠΕ.Σ.: Συνεχίζουμε τον αγώνα μας και θα νικήσουμε

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας και θα νικήσουμε:

  • Γιατί έχουμε το δίκιο με το μέρος μας!
  • Γιατί έχουμε στοιχεία κι όχι απλά συνθήματα, για να το τεκμηριώσουμε!
  • Γιατί έχουμε εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη, στην οποία προσφύγαμε για να τα ελέγξει!
  • Γιατί θέλουμε την ανάπτυξη του τόπου μας, περισσότερο από τη ΔΕΗ Α.Ε. που κόπτεται δήθεν γι’ αυτήν, αλλά το μόνο που την νοιάζει είναι το πώς θα κάνει τη δουλειά της με το μικρότερο κόστος για την ίδια!
  • Γιατί έχουμε μαζί μας όχι μόνο τα μέλη μας, όχι μόνο τους κατοίκους των συνοικιών μας, όχι μόνο τις τοπικές αρχές και πολλούς επιστημονικούς και κοινωνικούς φορείς, αλλά κυρίως κάθε Ροδίτη και Ροδίτισσα που έχουν κυριολεκτικά απαυδήσει από τις μεθοδευμένες αυθαιρεσίες των κάθε λογής μανδαρίνων της εξουσίας!

1/. Προσφύγαμε χθες εξωδίκως κατά των πράξεων και παραλείψεων της Δ/νσης Υπηρεσίας Δόμησης Δήμου Ρόδου (Πολεοδομίας) και παράλληλα στο αρμόδιο ελεγκτικό όργανο (ΣΥΠΟΘΑ Δωδ/σου), ζητώντας την ανάκλησή τους.

2/. Παράλληλα, κι αφού προηγούμενα εξαντλήσαμε όλα τα ανθρώπινα περιθώρια με κατάθεση αποδεικτικών στοιχείων, με προσωπικές συναντήσεις και επισημάνσεις, παρακλήσεις και αιτιολογημένες παρεμβάσεις, στο τείχος αδιαλλαξίας και αυθαιρεσίας των αρμόδιων υπηρεσιακών παραγόντων που συναντήσαμε, απαντήσαμε επίσης σήμερα με δικαστική αναζήτηση και απόδοση ευθυνών, υποβάλλοντας μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου.

Είμαστε εδώ, συνεχίζουμε τον αγώνα μας και διαμηνύουμε σε όσους επιχειρούν ν’ αλλοτριώσουν την κοινή γνώμη με παραμύθια για δήθεν ανταλλάγματα, για έργα μακέτες και άλλα παρόμοια καθρεφτάκια για ιθαγενείς, ότι οι Ροδίτες «δεν μασάμε»!

Η ανάπτυξη θα έλθει στο ανατολικό μέτωπο της πόλης και στις συνοικίες μας, με τους όρους και τις προϋποθέσεις που θέτει η κοινωνία μας και οι θεσμοθετημένοι φορείς της, με τον τρόπο που την ονειρευόμαστε εμείς οι πολίτες κι όχι σύμφωνα με τις ορέξεις των κάθε λογής συμφερόντων.

 

 

ΓΙΑ  ΤΟ  Δ.Σ.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.