ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Α.Ο. Ρόδου “ΑΝΤΑΙΟΣ”: ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟ RUN GREECE ΡΟΔΟΣ 2017

Συγχαίρουμε όλους τους συμμετέχοντες δρομείς του σωματείου μας που πήραν μέρος στο 1Ο RUN GREECE στη Ρόδο. Αρχάριοι, μέσοι, προχωρημένοι, συνέβαλαν και αυτοί στην φιλοσοφία της συγκεκριμένης διοργάνωσης η οποία είναι ο αθλητισμός να γίνει αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας,  να γίνει τρόπος ζωής. Ο αθλητισμός δεν έχει όριο ηλικίας ούτε εξαρτάται από τη φυσική κατάσταση του καθενός.

Συγχαίρουμε τους διοργανωτές για την άψογη διοργάνωση και την όμορφη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν.

Ευχαριστούμε και εμείς από τη μεριά μας την Περιφερειακή και Δημοτική Αρχή που φιλοξενούν τέτοιους αγώνες και δίνουν τη δυνατότητα και την ευκαιρία στους αθλητές των σωματείων και γενικά στους ροδίτες να συμμετέχουν σε αθλητικές διοργανώσεις.

Θερμές ευχαριστίες για την υποστήριξη του σωματείου μας στον Μεγάλο Χορηγό μας SuperMarket ΠΑΠΠΟΥ, καθώς και στους χορηγούς Areablue beach and pool bar, Gnet internet cafe, Oxygen γυμναστήριο, Peperone πιτσαρία, Vargas Sport κατάστημα αθλητικών ειδών.

Για όποιον ενδιαφέρεται να γίνει μέλος της μεγάλης οικογένειας του ΑΝΤΑΙΟΥ στα τμήματα ποδηλασίας (αγωνιστικό, προ αγωνιστικό και παιδιά με ποδήλατο με βοηθητικές ρόδες) και στα τμήματα Τρεξίματος και Ενδυνάμωσης (ενηλίκων και εφήβων (γυμνασίου και λυκείου)  ανεξαρτήτου επιπέδου φυσικής κατάστασης), πληροφορίες: κάθε Σάββατο 9 π.μ. έως 12 μ. και Δευτέρα 2 μ.μ. έως 3 μ.μ. στην αίθουσα του σωματείου (πίσω από το παλιό Δημοτικό Σχολείο στη Κρεμαστή) ή επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο προπονητή κ. Σάββα Πότσο στο τηλ. 697361131 ή στείλτε μήνυμα στο [email protected] ή www.facebook.com/aoantaios/ ή www.ao-antaios.gr

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.