ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

«Α μωρή, θα σου δείξω που είναι το μουστάκι μου. Που μου λες που είναι το μουστάκι μου!» (βίντεο)

Κι άλλες προκλήσεις από την παίχτρια του ριάλιτι : «Θα κλείσει το θέμα με τον κ…ο μου και θα κλείσουν όλα»

Η Νωαίνα, ήταν καλεσμένη σήμερα, στο ΦΜ Live και φυσικά αναφέρθηκε στο πρόσφατο περιστατικό κατά το οποίο έδειξε τα οπίσθια της on camera κατά τη διάρκεια του live X Factor. Η τραγουδίστρια, με τις νέες δηλώσεις της προκαλεί πάλι και αναφέρεται εκ νέου στην Ευαγγελία Αραβανή αποκαλώντας την «μωρή».

«Δεν μετάνιωσα για την κίνηση που έκανα. Εκείνη τη στιγμή κάναμε χαβαλέ. Ήταν ένα inside joke μεταξύ εμού και του Ίαν. Η διάσταση που πήρε μετά ήταν κάτι που έπρεπε να το είχα σκεφτεί, αλλά επειδή λειτούργησα πολύ αυθόρμητα, δεν το σκέφτηκα. Όλα γίνονται σε αυτόν τον κόσμο. Δεν ήμουν σε συναυλία στο Wembley, ούτε στο Woodstock, ήμουν στον ΣΚΑΙ στις 21:30 το βράδυ. Πιθανώς με έκανε να χάσω. Ότι έγινε, έγινε», είπε χαρακτηριστικά για να συνεχίσει λέγοντας, σύμφωνα με άρθρο.

«Απλά επέμενε η Ευαγγελία “θα μας δείξεις το μουστάκι σου;”. Α μωρή, θα σου δείξω που είναι το μουστάκι μου. Που μου λες που είναι το μουστάκι μου. Που προφανώς και δεν ήταν εκεί το μουστάκι μου. Μην με προκαλείς. Ήταν σαν αυτό με τον Θεοφάνους και τον Φωκά που του λέει “ποιον θα σήκωνες από τις τέσσερις καρέκλες για να κάτσεις;” Και λέει το παιδάκι “θα σήκωνα τον τάδε” και μετά πέσανε όλοι πάνω του. Αφού τον ρωτάς ρε φίλε. Μη ρωτάς μαρή… Ευαγγελίτσα κι εσύ από δίπλα. Όταν αποφασίσω να πω εγώ τι έγινε θα κλείσει το θέμα με το μουστάκι, θα κλείσει το θέμα με τον πατέρα μου και θα κλείσει και το θέμα με τον κ…ο μου και θα κλείσουν όλα. Θα ξεκινήσει κάτι άλλο».

 

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.