ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

8ο Μεσαιωνικό Φεστιβάλ Κάστρου Κρητηνίας

Για 8η συνεχή χρονιά και κάτω από τον έναστρο ουρανό του κάστρου της Κρητηνίας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρητηνίας θα ξαναφορέσει τα Μεσαιωνικά του και σας προσκαλεί στο διήμερο Μεσαιωνικό Φεστιβάλ που διοργανώνει το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Ιουνίου στις 19:00 στο κάστρο Κρητηνίας για ένα ταξίδι σε αλλοτινές εποχές και σας υπόσχεται δυο αξέχαστες μεσαιωνικές βραδιές.

Στο μαγευτικό Κάστρο της Κρητηνίας και λίγο έξω από την πόλη της Ρόδου, γίνεται το διήμερο Μεσαιωνικό Φεστιβάλ του Ιουνίου κάθε έτους.

Μια υπέροχη γιορτή όλων των πραγμάτων από το Μεσαίωνα, η οποία λαμβάνει ολόκληρο το νησί της Ρόδου, και σας πηγαίνει 800 χρόνια πίσω στο χρόνο.

Με ζωντανή μεσαιωνική μουσική, χορό, ξυλοπόδαρους και μορφές αλλοτινές… θα περάσουμε τις Πύλες του Χρόνου για να ζήσουμε για 8η συνεχή χρονιά μία υπέροχη μεσαιωνική εμπειρία με φόντο το χρυσό φως του φωταγωγημένου κάστρου της Κρητηνίας.

Σε ένα πραγματικό μεσαιωνικό σκηνικό ζωντανεύει το παραμύθι με Βασιλιά και Βασίλισσα, πριγκίπισσες και Ιππότες, ζογκλέρ, ξυλοπόδαρους, και κάθε λογής μουσικούς και χορευτές. Και επίσης την στέψη του γενναίου ιππότη από τον Βασιλιά και την Βασίλισσα. Και φυσικά από τις μαγικές βραδιές δεν μπορούν να λείπουν τα υπέροχα παραδοσιακά εδέσματα της εποχής και τα ποτά μας.

13444137_10207874616116148_273508981_n

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.