ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

8 λόγοι που οι γυναίκες τρελαίνονται για άντρες με μούσια…

Κανονικά δεν χρειάζονται λόγοι. Πριν ξεκινήσω το άρθρο να αναφέρω σε όλες εσάς που αναρωτιέστε για το ποιος είναι ο κύριος από πάνω να πω ότι είναι ο Βούλγαρος κύριος φέτες Lazar Angelov.

Συνεχίζοντας την βαριά παράδοση που κουβαλάει τους άντρες με κοιλίτσα και τους λεπτούληδες, σήμερα θα μιλήσουμε για  τους λόγους που λέμε “ναι” στους άντρες με μούσια.

Σιγά το νέο, θα σκεφτείς. Ναι, δεν μιλάμε για κάτι καινούριο, αλλά επαίρουμε μία κλασσική αξία, μία παντοκρατορία.

Και χρησιμοποιώ την συγκεκριμένη λέξη γιατί δεν είναι αμελητέο το ότι εδώ και 2 χρόνια που γνωρίζει μεγάλες δόξες, έχει ρίξει κατακόρυφα τις πωλήσεις ξυραφακίων και αφρών ξυρίσματος ενώ η επέλαση σαρώνει καθημερινά στο πέρασμά της κι άλλους πιστούς.

Ας αφήσουμε όμως τα γεγονότα κι ας μιλήσουμε για όσα κάνουν τους άντρες με μούσια  εντελώς ακαταμάχητους.

1. Δεν φταίμε εμείς.

Είναι η μαζικότερη αντρική τάση των 10’s και η επανάληψη αναμφίβολα ωραιοποιεί κάτι ή τουλάχιστον το κάνει πιο οικείο στο μάτι.

2. Έχουν πλάκα

Δηλαδή όχι αυτοί καθεαυτοί, αλλά τα διασκεδαστικά πράγματα που συμβαίνουν με τα μούσια τους. Είτε όταν βάζεις τα δάχτυλα σου μέσα σε αυτά και τα “χτενίζεις”, είτε όταν μένουν ψιχουλάκια μετά το φαγητό (ντάξει, αυτό ακόμα είναι υπό συζήτηση).

3.Έχουν απαλή επιδερμίδα

Κι όμως. Σκέψου το. Το να αφήνεις γένια σημαίνει λιγότερο ξυράφι. Λιγότερο ξυράφι σημαίνει λιγότεροι ερεθισμοί. Λιγότεροι ερεθισμοί σημαίνει πιο απαλό δέρμα και αυτό σε έναν άντρα είναι υ π ε ρ ο χ ό. Συμφωνείς; Φυσικά και συμφωνείς.

*Επίσης, το ήξερες αυτό;

Τα μούσια τους λειτουργούν σαν αντηλιακή προστασία.

4. Κερδίζουν πιο εύκολα τις πρώτες εντυπώσεις

Γιατί (συνήθως) α. δείχνουν πιο ώριμοι και β.δίνουν την εντύπωση ότι είναι πάρα πολλοί σίγουροι για τον εαυτό τους. Μαζί με τα μούσια, πιθανότατα, έρχεται και η αυτοπεποίθηση.

5. Φαίνονται πάρα πολύ δυνατοί. Τόσο που θα μπορούσαν να σου φτιάξουν το σπίτι των ονείρων σου μόνοι τους.(Δεν γινόταν να αντισταθούμε)
movie animated GIF

6. Συγκεντρώνουν δυσεύρετες αρετές

Ένας άντρας που αφήνει μούσια επωμίζεται το βάρος της φροντίδας και της περιποίησης τους, αν δεν θέλει να μοιάζει με τουρίστα που έχει ξεχαστεί από το καλοκαίρι στην Ικαρία. Και αυτό απαιτεί υπομονή και πειθαρχία.

7. Παραλίγο να ξεχάσουμε το στοιχείο του ερωτισμού.

Στις περισσότερες περιπτώσεις τα μούσια κάνουν έναν άντρα να φαίνεται πολύ πιο χοτ απ’ ότι θα ήταν χωρίς αυτά.

8. Ε, αφού είναι λουκουμάκια
Σκέψου σαν ο Charlie Hunnam από το Sons of Anarchy να σου φέρνει λουλούδια.
charlie hunnam animated GIF

davidavramidis.com

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.