ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

7ο Αθλητικό Πανόραμα του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις

Το Σάββατο 4 Ιουνίου στις 18:00, στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» θα πραγματοποιηθεί το 7ο Αθλητικό Πανόραμα του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις, η ετήσια αθλητική γιορτή με την οποία τα παιδιά αποχαιρετούν την χρονιά που μας πέρασε παρουσιάζοντας το πρόγραμμά τους μπροστά στο κοινό.

            Στο Αθλητικό Πανόραμα, τα τελευταία χρόνια λόγω του μεγάλου όγκου αθλητών, έχουν την τιμητική τους μόνο τα αθλητικά-χορευτικά προγράμματα όπως Ρυθμική γυμναστική, αθλητικός και μοντέρνος χορός, ακροβατική γυμναστική, Aerobic και Zumba με τις συμμετοχές των παιδιών να ξεπερνούν τις 200.

            Φέτος το ΡΟΔΙΩΝ άθλησις ετοίμασε μια έκπληξη στους μικρούς αθλητές οι οποίοι θα έχουν την δυνατότητα να παρουσιάσουν το πρόγραμμά τους σε 2 Ολυμπιονίκες!

Επίσημοι καλεσμένοι στο 7ο Αθλητικό Πανόραμα είναι, η Χάλκινη Ολυμπιονίκης την ρυθμικής γυμναστικής (Σίδνεϋ 2000) με την εθνική ομάδα των κοριτσιών του ανσάμπλ, Εύα Χριστοδούλου και η Χάλκινη Ολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας (Πεκίνο 2008) Σοφία Παπαδοπούλου.

            Με την  παρουσία των δυο Ολυμπιονικών θα δοθεί η ευκαιρία στα μικρά παιδιά και στους γονείς τους να συνομιλήσουν και να μοιραστούν τις προσωπικές τους εμπειρίες στον αθλητισμό όλα αυτά τα χρόνια και φυσικά με το χειροκρότημα τους να δώσουν ένα επιπλέον κίνητρο στα παιδιά να συνεχίσουν να προσπαθούν  για το άθλημα το οποίο αγαπάνε.

ΠΑΝΟΡΑΜΑ 7

            Η Διοίκηση και οι προπονήτριες ρυθμικής γυμναστικής βλέποντας την δυναμική του τμήματος τα τελευταία χρόνια (περίπου 80 αθλήτριες) θα έχουν την δυνατότητα να συζητήσουν με την κ. Χριστοδούλου, η οποία είναι Πρόεδρος στο σωματείο ΣΦΙΓΑ που  διατηρεί αγωνιστικό τμήμα ,με αθλήτριες στις εθνικές ομάδες, τις προοπτικές να δημιουργηθεί στο μέλλον αγωνιστικό τμήμα και από το ΡΟΔΙΩΝ άθλησις και φυσικά το ενδεχόμενο συνεργασίας σε επίπεδο τεχνογνωσίας και προπονητικής. Τελευταία φορά που υπήρξε αγωνιστικό τμήμα ρυθμικής γυμναστικής στην Ρόδο ήταν την περίοδο 1980-1990 περίπου, από το σωματείο “ΥΓΕΙΑ” στις κατηγορίες παγκορασίδων-κορασίδων με αθλήτριες που αγωνίστηκαν και διακρίθηκαν σε πανελλήνια πρωταθλήματα.

            Επίσης ,η παρουσία της κ.Παπαδοπούλου ως επίσημη συνεργάτης της ΕΘΝ.Ο.Α. (εθνικής ολυμπιακής ακαδημίας) θα δώσει την ευκαιρία να ξεναγηθεί στους χώρους του αθλητικού κέντρου και να ενημερωθεί για όλα τα αθλητικά τμήματα του σωματείου άλλα και όλου του νησιού ,ευελπιστώντας ότι στο μέλλον τα προγράμματα της ΕΘΝ.Ο.Α. θα φιλοξενηθούν και στην Ρόδο δίνοντας την δυνατότητα στους μικρούς αθλητές να γνωρίσουν τα Ολυμπιακά αθλήματα από τους ίδιους τους Ολυμπιονίκες.

Στην εκδήλωση , η οποία θα ξεκινήσει στις 18.00, με προσέλευση αθλητών και θεατών από τις 17.00, είναι καλεσμένοι όλοι οι αθλητικοί φορείς και φυσικά όποιος επιθυμεί να την παρακολουθήσει.

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.