ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

7 σταρ με… ακούνητο χαμόγελο – Παραμόρφωση από τις πλαστικές [εικόνες]

Για πολλά χρόνια θεωρούνταν μία από τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο. Το πρόσωπό της ήταν αψεγάδιαστο, τα χείλη της σαρκώδη και το σώμα της με τέλειες καμπύλες.

Μία πρόσφατη εμφάνισή της όμως έγινε η αιτία να ξεκινήσουν κάποια σχόλια γύρω από τις πλαστικές επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί.

Στο μέτωπό της δεν υπήρχε καμία γραμμή έκφρασης, το υπόλοιπο πρόσωπο έμοιαζε ανέκφραστο ακόμα και όταν χαμογελούσε, ενώ τα χείλη της θύμιζαν τον Τζόκερ, όπως τον υποδύθηκε ο Τζακ Νίκολσον στον Μπάτμαν του 1989.

Η Κάθριν Ζέτα Τζοόυνς όμως δεν είναι η μοναδική από τις πρωτοκλασάτες ηθοποιούς του Χόλιγουντ που φαίνονται λες και οι άκρες των χειλιών του έχουν σκιστεί. Η Κάμερον Ντίαζ και η Μέλανι Γκρίφιθ είναι δύο ακόμα τρανταχτά παραδείγματα.

Το χαμόγελο του Τζόκερ, εξηγεί γιατρός στην Daily Mail, προκαλείται από τις πολλές πλαστικές επεμβάσεις και κυρίως από αυτές που έχουν σκοπό να αφαιρέσουν τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια. Ένας ακόμα λόγος είναι και τα μπότοξ, αλλά και οι πλαστικές επεμβάσεις που γίνονται στα χείλη.

Όταν οι γωνίες του άνω χείλους τραβιούνται από τους μύες στα μάγουλα, το υπόλοιπο χείλος παραμένει στατικό και δε μπορεί να κινηθεί με φυσικό τρόπο. Αυτό οδηγεί σε ένα «αιχμηρό» αστείο χαμόγελο, εξηγεί ο δρ Aamer Khan και τονίζει ότι στην περίπτωση που οι σταρ έχουν κάνει και προσθετικές επεμβάσεις στα μάγουλά τους, το αποτέλεσμα γίνεται ακόμα χειρότερο.

«Αν ένας γιατρός τους πει να μην κάνουν άλλες επεμβάσεις, θα βρουν κάποιον άλλο», θα συμπληρώσει ο  Aamer Khan.

Βέβαια, αν φτάσει κανείς στο σημείο να μοιάζει με τον Τζακ Νίκολσον στην πιο σατανική του εκδοχή, δε θα σταματήσει ποτέ να προσπαθεί. Όσο βαθιά κι αν χρειαστεί να βάλει το χέρι στην τσέπη.

iefimerida.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.