ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

7 (+1) πράγματα που κανένας άντρας δεν προσέχει στο σώμα σου

Μήπως αγχώνεσαι τσάμπα; Εντάξει, από την στιγμή που απέναντί σου έχεις κάποιον που σου αρέσει, είναι λογικό να σε νοιάζει η εικόνα σου και οι εντυπώσεις που θα δημιουργήσεις σε εκείνον. Μόνο που τις περισσότερες φορές ανησυχείς χωρίς λόγο αφού κατά πάσα πιθανότητα δεν θα δώσει καμία σημασία σε αυτά (εκτός κι αν-από αμηχανία- αρχίσεις να τα αναφέρεις και να παραπονιέσαι γι” αυτά).

Είναι άνοιξη, τα λουλούδια ανθίζουν και τα πουλάκια κελαηδούν, δύο πολύ ισχυρά επιχειρήματα για να μην σε απασχολούν τα παρακάτω όταν είσαι μπροστά στο φίλο σου.

1. Αν τα στήθη σου έχουν το ίδιο μέγεθος Μία από τις πρώτες μεγάλες αλήθειες του σύμπαντος είναι ότι σε όλες τις γυναίκες το ένα στήθος είναι μεγαλύτερο από το άλλο (πράγμα που -αν θέλεις τη γνώμη μας- τους δίνει χαρακτήρα). Είναι κομμάτι της φύσης του γυναικείου σώματος. Έτσι. Είναι. Τι. Να. Κάνουμε. Τώρα. Είναι σαν να στεναχωριέσαι που το νερό βράζει στους 100 βαθμούς κελσίου.

2. Αν είσαι ιδρωμένη Girl, please. Αυτό είναι σέξι.

3. Τα σπυράκια σου Είναι ο λιγότερο ευπρόσδεκτος επισκέπτης στο πρόσωπο σου, αλλά παρόλα αυτά επιμένει να σου χτυπάει το κουδούνι και να σε αναστατώνει λίγες ώρες πριν το ραντεβού ή την ημέρα που ξεκινάνε οι διακοπές.Αλλά -breaking news- το ίδιο συμβαίνει και σε εκείνον.

4. Τους περίεργους ήχους που κάνει το στομάχι σου Είστε στον καναπέ, βλέπετε ταινία και ξαφνικά «μπρλμπρλπρπ». Το στομάχι σου κάνει αισθητή την παρουσία του. Δεν είναι ντροπή. Είναι κάτι με το οποίο μπορείτε να γελάσετε πολύ. Μυστικό: Αν δεν αντιδράσεις, είναι σαν να μην έγινε ποτέ.

5. Φακίδες, σημάδια γέννησης κ.λπ. Έλα τώρα. Ακόμα να αποδεχτείς κάτι το οποίο φέρεις από την ημέρα που γεννήθηκες;

6. Το σημείο που έχεις περισσότερο λίπος Εσύ, εγώ, η κολλητή σου, η κολλητή μου ο μανάβης της γειτονιάς σου, ο προπονητής στο γυμναστήριο, η ξαδέρφη σου με το σώμα μοντέλου, όλοι, όλοι, όλοι οι άνθρωποι έχουν ένα σημείο πάνω στο σώμα τους που λειτουργεί σαν αποθήκη λίπους και κάνει το σώμα σου να προεξέχει άχαρα.  Ξέρουμε. Συνήθως είναι το πρώτο πράγμα που παρατηρείς πάνω σου όταν κοιτάζεσαι στον καθρέφτη γυμνή (πράγμα καταστροφικό για την αυτοπεποίθηση σου, αλλά αυτό είναι μία άλλη κουβέντα). Εκείνος, πάλι, μπορεί να μην το έχει προσέξει ποτέ.

7. Το ότι έχεις τριχοφυία χαμηλά στην μέση σου Είναι ο τελευταίος άνθρωπος που θα έπρεπε να σχολιάζει αν έχεις τρίχες.

+1 (Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε μία μάστιγα). Το ότι πήγες τουαλέτα στο σπίτι του Καταλαβαίνουμε το επίπεδο αβολοσύνης, αλλά φήμες λένε ότι κανείς δεν θα στήσει αυτί έξω από την πόρτα για να ακούσει τι κάνεις εκεί. Και σε διαβεβαιώνουμε πως το να έχεις πεπτικό σύστημα και να χρησιμοποιείς την τουαλέτα του είναι φυσικό, όχι κάτι που θα “πρεπε να σε αγχώνει.

katopartali.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.