ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

68χρονος πέθανε από δάγκωμα ποντικού!

Τη ζωή του έχασε ένας 68χρονος άνδρας που παραθέριζε στην περιοχή της Ροβιάτας έξω από την Αμαλιάδα, καθώς φέρεται να δέχτηκε δήγμα από ποντικό μέσα σε χωράφι.

Όπως αναφέρει το ilialive.gr, ο άτυχος άνδρας  μεταφέρθηκε το βράδυ της περασμένης Τρίτης στο νοσοκομείο του Πύργου , καθώς η κατάσταση της υγείας του παρουσίαζε επιδείνωση. Γρήγορα όμως εμφάνισε συμπτώματα λεπτοσπείρωσης και τελικά σε λιγότερο από 24 ώρες κατέληξε.

 Από την ώρα που εισήχθη στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας ο άνδρας παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση. Ο κλινικός και εργαστηριακός έλεγχος που έγινε οδήγησε τους γιατρούς στο συμπέρασμα πως ο ηλικιωμένος είχε προφανώς προβληθεί από τη νόσο και άρχισε να παρουσιάζει μεταξύ άλλων διάχυτη ενδοαγγειακή πήξη και πολυοργανική ανεπάρκεια.

Η κατάσταση της υγείας του επέβαλε τη μεταφορά του και νοσηλεία σε μονάδα εντατικής θεραπείας και έτσι αφού υπήρχε διαθέσιμη κλίνη στη ΜΕΘ Πύργου, αποφασίστηκε η μεταφορά του στο Γ.Ν. Ηλείας. Φτάνοντας όμως εκεί το ασθενοφόρο ο 68χρονος κατέληξε. Η σωρός του μεταφέρθηκε για νεκροψία – νεκροτομή στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.