ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

50 «καυτά» χρόνια του ημερολογίου της Pirelli σε ένα βιβλίο (pics)

Η Pirelli πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Αύγουστο ένα βιβλίο με τις πιο εμβληματικές φωτογραφίες του θρυλικού ημερολογίου  

 Εδώ και πέντε δεκαετίες, η Pirelli, μία ιταλική εταιρεία ελαστικών που εδρεύει στο Μιλάνο, εκδίδει σέξι ημερολόγια με φωτογραφίες μοντέλων και ηθοποιών, που συχνά απαθανατίζει κάποιος γνωστός φωτογράφος.

Ας είμαστε όμως ειλικρινείς. Κανείς δεν αγοράζει αυτά τα ημερολόγια για να σημειώνει τα ραντεβού του. Επειδή τα κορίτσια της Pirelli δεν είναι τα συνηθισμένα μοντέλα ημερολογίων: από το 1964, έχουν περάσει από τις σελίδες της συγκεκριμένης έκδοσης τα πιο εντυπωσιακά super models, όπως η Alessandra Ambrosio, η Gisele, η Cindy Crawford και η Kate Moss αλλά και οι πιο σέξι καλλιτέχνιδες όπως η Sophia Loren και η J.Lo. 

 

Για να γιορτάσει τα 50 χρόνια του ημερολογίου της, η Pirelli πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Αύγουστο ένα βιβλίο με τις πιο εμβληματικές φωτογραφίες του θρυλικού ημερολογίου, που θα περιλαμβάνει έργα των Richard Avedon, Patrick Demarchelier, Nick Knight, Karl Lagerfeld, Inez and Vinoodh και Annie Leibovitz.

protothema.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.