ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

5 Beauty Tips για ένα άκρως καλοκαιρινό Bronze μακιγιάζ

Πάντα, ένα καλοκαίρι συνοδεύεται από ηλιοκαμένες, μαυρισμένες, χάλκινες σαγηνευτικές επιδερμίδες. Είναι η εποχή που το κλασικό ερώτημα “μαύρισα καθόλου;” γίνεται εμμονή και στόχος. H ηλιοκαμένη επιδερμίδα είναι μία από τις αδυναμίες κάθε γυναίκας, όταν το καλοκαίρι πλησιάζει.

Και εδώ που τα λέμε, ο λόγος είναι δικαιολογημένος. Οι κολακευτικές αποχρώσεις του Bronze αποπνέουν σεξουαλικότητα, αυτοπεποίθηση, και σίγουρα μας κάνουν να νιώθουμε λίγο “εξωτικές”. Και επειδή μας αρέσουν οι αλήθειες, οι σταρένιες επιδερμίδες είναι αυτές που κερδίζουν έδαφος στα καλοκαιρινά φλερτ.

Βέβαια, ορισμένες φορές από τον ενθουσιασμό μας, πέφτουμε σε λάθη, τοποθετώντας υπερβολικές ποσότητες Bronze… Είναι αυτό που λένε, ότι χάνουμε τον έλεγχο. Και επειδή αυτά τα αποτελέσματα δεν μας αρέσουν, σήμερα θα δούμε τι πρέπει να προσέξουμε, αλλά και τι να κάνουμε για ένα καλοκαιρινό άψογο Bronze μακιγιάζ, αυτόν τον Δεκαπενταύγουστο.

Κανόνας 1: Ενυδατώνουμε την επιδερμίδα μας

Μία ενυδατική κρέμα είναι πάντα απαραίτητη. Σε μία σκληρή και τραχιά επιδερμίδα, τα προϊόντα ομορφιάς δεν εφαρμόζουν. Αν έχουμε ενυδατική με χρώμα, τόσο το καλύτερο. Μία ωραία ενυδατική με χρώμα θα τονίσει τη χάλκινη λάμψη, που τόσο πολύ θέλουμε να πετύχουμε.

Κανόνας 2: Επιλέγουμε Bronze ανάλογα τον τόνο της επιδερμίδας μας

Βασικός κανόνας, ο οποίος χρειάζεται προσοχή. Υπάρχουν αποχρώσεις Bronze που δυστυχώς δεν ταιριάζουν σε όλες τις επιδερμίδες. Μία ήδη μαυρισμένη ή φυσικά σκουρόχρωμη επιδερμίδα έχει το ελεύθερο να χρησιμοποιήσει πιο κλειστές αποχρώσεις Bronze. Οι ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες βαδίζουμε με ένα βήμα την φορά, επιλέγοντας Bronze ένα με δύο τόνους πιο σκούρο από το πρόσωπό μας.

Κανόνας 3: Προσοχή στα μάτια

Ένα Bronze μακιγιάζ είναι από μόνο του επιβλητικό. Σε αυτή την περίπτωση, προσέχουμε να μη βαρύνουμε την περιοχή των ματιών μας χρησιμοποιώντας έντονα χρώματα. Επιλέγουμε χρυσές, ιριδίζουσες, καφέ ή μπεζ σκιές. Τα μάτια μας δεν θέλουμε να “χαθούν” ή να “κλειστούν” μέσα στα χάλκινα αρώματα και χρώματα. Λίγο σκιά κατά μήκος των βλεφαρίδων σε ήπιους χρωματισμούς είναι ότι πρέπει για ένα ελαφρύ και λαμπερό βλέμμα. Όσον αφορά τα μολύβια ματιών, κινούμαστε στον ίδιο χρωματικό καμβά, χωρίς βέβαια να το παρακάνουμε. Λίγη mascara είναι πάντα ευπρόσδεκτη.

Κανόνας 4: Μένουμε μακριά από το ροζ

Το total pink κραγιόν ή gloss, τα όμορφα ροζ μάγουλα ή οι ροζ σκιές, είναι μερικά από τα στοιχεία που το Bronze δεν αγαπά. Αυτό οφείλουμε να το σεβαστούμε, αλλά και να το εφαρμόσουμε για να αποφύγουμε τα ανεπιθύμητα. Το ροζ είναι ένα χρώμα που δεν ταιριάζει με χάλκινες αποχρώσεις, είτε ως style είτε χρωματικά. Εάν δεν μπορούμε να αποχωριστούμε το ρουζ μας, τότε επιλέγουμε ένα πορτοκαλί – χρυσό ρουζ, ώστε να υπάρχει συμφωνία χρωμάτων στο μακιγιάζ μας.

Κανόνας 5: Αγαπάμε τα nude χείλη

Όσο και αν ένας από τους αγαπημένους μας φίλους, στον χώρο του μακιγιάζ, είναι τα κραγιόν, έφτασε η στιγμή που πρέπει να τα αποχωριστούμε. Το Bronze δεν αντέχει να βρίσκεται πλάι σε έντονα χρώματα. Τα περιποιημένα nude χείλη είναι αυτά που επιλέγει πάντα ως παρτενέρ του, αφήνοντας βέβαια τις καλύτερες εντυπώσεις. Ένα Lip Balm ή ένα Gloss σε ήπιους έως φυσικούς χρωματισμούς, είναι η ιδανική επιλογή, για να ολοκληρωθεί το μακιγιάζ μας. Υπάρχει βέβαια και η εναλλακτική ενός κραγιόν σε χαλαρούς πορτοκαλί τόνους που θα κινείται χρωματικά στα πλαίσια του Bronze.

www.pathfinder.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.